https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO in VIDEO: Na Razkrižju so se družili ob plesu in petju

Razkrižje, 10.03.2013 ob 7:00  

Sobotni večer je bil na Razkrižju rezerviran za pesem in ples.

 

Folklorna skupina KUD Razkrižje je organizirala prireditev »Druži naju ples in petje«. Številnim gostom so nastopajoči pričarali prijeten večer ob folklornem plesu, ljudskem petju in zvoku tamburic.

Na prireditvi so se predstavili: Otroška folklorna skupina OŠ Razkrižje, Folklorna skupina KUD Razkrižje, Štrigovski Oldteimerji, Folklorno društvo Pozvačin Bistrica, Fantje od Male Nedelje, Folklorna skupina KD Anton Krempl Mala Nedelja, Pole poje in Tamburice od Murice.

VIDEO:

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.03.2013 ob 8:26 gost gost

      Organizatorji, vse čestitke, izvajalcem "čardaša" z muzikantom na čelu pa graja in priporočili, da si v najkrajšem možnem času v živo ogledate kakšno madžarso folklorno skupino, kajti iz tujih narodnih plesov se ne gre norčevati. l.p.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.03.2013 ob 10:26 Damcu gost

      hvala za čestitke, muzikant je zelo mlad fant in še ima pred sabo dosti dosti špilov, tako da bo drugič boljše.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.03.2013 ob 12:48 folklorist gost

      gost-ja,hvala za čestitke,glede čardaša in madžarskih plesov pa,zelo jih cenimo in so nam tudi všeč,tako da o kakem "norčevanju" ni govora!!bila si tam in bi nam to lahko povedala kot "strokovnjakinja"! damcu-točno tak kot si napisal;mlad muzikant pa nekaj novih plesalcev,a veliko vaj pa bo boljše!:-)

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.04.2013 ob 14:39 VANESA MULER gost

      ENJA TU NASTOPLE KAK JE MALA PA ZE POPEVLE

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.