https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

NSi se mudi na dvodnevnem obisku Prekmurja

Velika Polana, 11.03.2013 ob 9:00  

Vodstvo in poslanska skupina Nove Slovenije se v nedeljo in ponedeljek mudijo na obisku po Prekmurju. V Veliki Polani so se srečali s člani in simpatizerji stranke, pa tudi z drugimi, ki so se udeležili okrogle mize.


Nova Slovenija tovrstne obiske posameznih regij Slovenije prakticira že vse od volitev. Tokrat so prišli na dvodnevni obisk Prekmurja. Kot so povedali, se še nikoli na obisk niso odpravili v tako številčni odpravi, saj je od celotnega vodstva stranke manjkal le en sekretar. V Veliki Polani so se predsednica stranke in ministrica Ljudmila Novak, minister za obrambo Aleš Hojs, glavni tajnik stranke, ter vsi strankini poslanci na čelu z Jožefom Horvatom in državni sekretarji, srečali z ljudmi, ki so napolnili Dom krajanov.

Po uvodu vsakega izmed izmed njih, so s svojimi vprašanji sodelovali tudi obiskovalci. Še posebej jih je zanimalo vprašanje meje pri Hotizi, slovensko pravosodje, javne finance, pa tudi vprašanje zloglasnega Falcona.

Vodstvo stranke bo obisk nadaljevalo danes, ko bodo obiskali nekaj podjetij, kmetijo, se srečali s prekmurskimi župani, gospodarstveniki in obrtniki, podali pa bodo tudi izjavo za javnost.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.03.2013 ob 10:42 ludamila gost

      što odi te poslujšat je rejsan z njim nikaj naopak

      19 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.03.2013 ob 13:32 žüjpnjek gost

      Vsepovsod po Sloveniji to stranko podpira večinoma upokojenska populacija oz. tista, ki ne zamudi niti ene seanse (beri: maše) pri lokalnem šerifu (beri: župniku), ki seveda, ne da bi se na veliko vpletal v politiko (kao), vedno lepo favorizira NSi. No, v Veliki Polani sta na sceni sicer dva šerifa, drugi, ki pa je dejansko tudi uradno politik, se sicer predstavlja, kot neodvisni, ampak to je podobno nekak temu, kot to, da je Bratuškova od Jankovića neodvisna. Skupno imajo vsaj to, da so zamenjali veliko plaščev, nikakor jim pa ne rata biti v modi.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.03.2013 ob 15:13 TONIN gost

      TONIN JE LOPOV !!!! V TEH HUDIH ČASIH JE GLASOVAL ZA KUČANOVO VISOKO PRIVILIGIRANO PENZIJO !!! TONIN JE IZDAJALEC !!!! FDV-JEVEC POKVARJENI !!! LUKŠIČEV ŠTUDENT !!!

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.03.2013 ob 17:48 bilošto gost

      /povprečna starost v V. Polani je zgleda med 70 - 80 let po sliki sodeč. tak ka pristaši NSi, še malo pa van odklenka.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.03.2013 ob 7:57 jenamena gost

      Na Zboru za republiko v Ljubljani je Aleš Hojc imel odličen govor. Samo Prekmurci rajši nasedajo raznim Jankovičom in Nedam Ukradem, škoda.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.