https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

Dvoranski šport: Zmaga le Panviti Pomgrad

11.03.2013 ob 10:23  

Za nami je neuspešen vikend za pomurske ekipe v dvoranskih športih. Med pomurskimi ekipami so zmagali le odbojkarji Panvite Pomgrad, medtem ko košarkarji Radenske Creativ tekme niso odigrali.

 

KOŠARKA

Radenska Creativ Sobota tekme ta teden ni odigrala. Soboški košarkarji bodo preloženo tekmo s AKK Branik Maribor odigrali v četrtek ob 19.30 v športni dvorani OŠ l. Murska Sobota. V soboto pa gostujejo pri ekipi Splošna plovba Portorož.

 

ODBOJKA

Odbojkarji Panvite Pomgrada so v tekmi 10. kroga modre skupine 2. dela 1. DOL Radenska Classic v gosteh premagali Maribor s 3:0 (-24, -22, -22).

Ekipa Panvite Pomgrada je končala na četrtem mestu. V končnici bo njihov nasprotnik prav Maribor. Prvo tekmo bodo odigrali v sredo ob 19.00 v športni dvorani OŠ l. Murska Sobota.

Foto: Arhiv Pomurec.com

 

Odbojkarice Nove KBM Branika so v tekmi 10. kroga modre skupine 2. dela 1. DOL Radenska Naturelle v Murski Soboti premagale Kemo Puconce s 3:0 (13, 8, 16).

Pucončarke so končale na šestem mestu. V končnici jih tako čaka dvoboj s ekipo Aliansa. Prvi dvoboj bo že v sredo ob 19.00 v športni dvorani OŠ Šempeter.

 

 

Odbojkarice Murske Sobote so v 17. krogu 2. DOL-vzhod v gosteh izgubile s ekipo Kostmann Slovenj Gradec, rezultat je bil 3:0 (-23,-20,-15).

Soboške odbojkarice so kljub porazu obdržale osmo mesto. V naslednjem krogu igrajo doma s Nova KBM Branik II.


ROKOMET

V 19. krogu 2. DOL za moške je Pomurje v gosteh izgubilo z ekipo Nove Gorice z rezultatom 32:26.  Rokometaši Arcont Radgone pa so prav tako v gosteh izgubili proti RK COL z rezultatom 36:26.

Ekipa Arconta je na osmem mestu, Pomurje pa na trinajstem mestu. V naslednjem krogu ekipa Arcont Radgone gosti RK Nova Gorica, ekipa Pomurja pa je prosta.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.