https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Modna revija z Brigito Šuler v BTC-ju

Murska Sobota, 16.03.2013 ob 13:46  
Danes ob enajstih je v murskosoboškem BTC-ju potekala modna revija, na kateri so manekenke predstavile oblačila ter druge izdelke iz trgovin trgovskega centra, za vmesni program je poskrbela pevka Brigita Šuler.
 
 
 
 
Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.03.2013 ob 17:49 jaja gost

      z ali brez Šularjeve, bi revija uspela, ker pač punce dobro izgledajo.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.03.2013 ob 18:00 gost gost

      Edino ova z velkin oprsjon je dobra zaradi ceckov, vse ostalo je pa nej za na manekensko pisto. Mala zekovička pa itak čudno izgledne. Upan ka je suzano ovi z mikrovon nej spitavo kakšne stvari katere sodijo v splošno razgledanost človeka. Pa Edo je zdaj po novem maneken? :)

      17 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.03.2013 ob 22:49 gost gost

      super (y)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.03.2013 ob 23:07 gost gost

      mala zekovičova je opasna baba. kakše bedre pa rit! pa ta s tejmi velkimi ceckami tüj rajca!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.03.2013 ob 10:00 guest gost

      Mala Zekovičeva mi deluje bolj kot transvestit...starejša zgleda ok,vse dokler ne odpre svojih ust

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.03.2013 ob 10:20 Del R gost

      Tak je gnesden tau v Sloveniji, vazno je ka malo fajn vou zgledneš, maš fajno postavo, kakšne veze, ka prideš notr, pa te dobiš na enon "tekomovanji", nikšo nagrado ali ka je to ze, te pa se tak zaca. Kda pa vidiš ene ljudi v zivo oz. jih cuješ te pa vidiš, ka je nej gli tau premo sorazmerno oz. je kontra tomi pojmi v večini primerov. Gnesden je leko v Sloveniji ze resan skoraj vsakši zvezda oz. se leko vou meče ali nosi, tu je še slabši lidgej, ka so pa resan nika nej dosegnili, razen ka majo kompleks večvrednosti in keri so še nej pošteno dale prišo od ms oz. v tujino. Kda pa ta prideš, pa vidiš sploj nevejo v vekšaj drzavaj, ka sploj pomeni pojem Slovenija.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.03.2013 ob 10:39 gost gost

      pozna kdo tou z velkimi j...je prekmurka, al jo šulerjeva pripelala s sebof????

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.03.2013 ob 18:55 Fotograf gost

      Spoštovani, Bil sem letos prisoten na prireditvi in jeseni 2012. Vse je bilo organizirano v nulo! Zgornji komentarji so odraz nedozorelosti, favšije, nevoščljivosti. "Človek" pač zavida nekomu, ki je v teh letih že zelo uspešen in zelo pameten! Pisec oz. piska pa odraža svojo nezrelost, nekulturo... Verjetno in nedvoumno odvisni-e še od materinega mleka in kruha... Vsaka čast in čestitke organizatorki!!!!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      19.03.2013 ob 17:41 byte gost

      Gospod fotograf po napisanem sodeč si bil ti na kakšni lanski prireditvi. Zdaj, če imaš v lasti fotoaparat za nekaj 100 € in vsaki vikend glumiš po prekmurskih lokalih ter svoje fotke kuješ v zvezde, še ne pomeni da si ne vem kaj. Vsak ima pač svoje mnenje. Pa s tvojim tvorjenjem povedi tudi kažeš IQ sobne temperature

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      19.03.2013 ob 17:56 Andreja gost

      Kako lepo bi bilo, da bi nehali, že enkrat s to faušijo, pa da bi vsaj enkrat nekomu nekaj privoščile, nič vam ne paše, če je manekenka, maneken, če je športnica, športnik, če je podjetnica, podjetnik,..... ne razumem tega. Iščete samo napake in govorite kako je kdo to tega kar ima, ozr. kaj je prišel. S tem kažete da ste nevoščljivi. Kaj pa, če bi sami nekaj naredili? Bi vam bilo lepo, če bi pri vas iskali samo napake in pomanjklivosti, kako bi se počutili? Malo razmislite ! Lep pozdrav Andreja Ž.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.