https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Črešnjevcih se je pelo, plesalo in igralo

19.03.2013 ob 7:30  

Kulturno društvo Peter Dajnko iz Črešnjevcev je prejšnjo soboto ob minulem prazniku Dnevu žena in prihajajočemu Materinskem dnevu pripravilo prireditev  Ta šopek je zate.


Vrli kulturniki iz Črešnjevec tudi letos niso pozabili na praznika, ki sta namenjena vsem materam, dekletom in ženam, predvsem pa družini in spoštovanju žensk. Tako so v soboto 16. marca v vili Hold v Črešnjevcih, kot zdaj že nekaj let zapovrstjo, pripravili prireditev z naslovom Ta šopek je zate.

Ob prazniku so pripravili lepo število kulturnih točk. Nastopili so otroci iz vrtca Manko Golar PE Črešnjevci, učenci Osnovne šole Gornja Radgona, v glasbeni točki pa so zaigrali učenci Glasbene šole Gornja Radgona in učenci Zasebne glasbene šole Maestro. Ni manjkalo niti plesa, saj so otroci Otroške folklorne skupine KD Peter Dajnko iz Črešnjevec zares lepo popestrili večer. Nastopili so tudi tamburaši Tamburaške skupine KD Peter Dajnko iz Črešnjevcev s poskočnima polkama, s svojim lepim glasom pa je prisotne v zares nabito polni dvorani prevzela  tudi pevka Simona Fekonja.

Foto in tekst Marjan Slavič

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.