https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

Zastor je padel, dvorana pa bo nared komaj novembra

Murska Sobota, 29.09.2010 ob 13:45  

Gradbenih ograd okoli večnamenske gledališke dvorane v Murski Soboti ni več. Poleg opremljanja notranjosti se ureja tudi zunanja okolica. Dvorana bi sicer morala svojemu namenu biti predana že čez dva dni, a temu ne bo tako. 

Vodja oddelka za gospodarstvo in negospodarstvo na Mestni upravi Štefan Cigan poudarja, da so vse pogodbe v zvezi z notranjo opremo podpisane, niso pa prejeli še odrske mehanizacije, ki se bo dokončala po montaži požarne zavese, ki poteka v teh dneh. Ostala oprema naj bi bila dobavljena in montirana v sredini oktobra.

»Do zamika pri dobavi vseh vrst opreme je prišlo zaradi zamud pri izvedbi gradbenih del, ki so pogoj za montažo opreme. Glede na dejanske razmere na objektu si želimo,da bi bila dvorana predana svojemu namenu v mesecu novembru. Če nas ne bo doletelo še kakšno neugodno presenečenje bi to pomenilo tudi začetek organizacije prvih prireditev v novem gledališču,« pojasnjuje Cigan.

Več fotografij si oglejte v spodnji galeriji!

Preberite tudi: Večnamenska dvorana - še pred volitvami svojemu namenu predana? 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.