https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Mladim Murašem za slovenske prvake zmanjkalo kanček sreče

Radenci, 24.3.2013  

V športni dvorani Osnovne šole v Radencih je včeraj potekal finalni turnir Rad igram nogomet za najboljše nogometaše v Sloveniji, in sicer selekcij U8 in U10. Mladim Murašem je turnir RIN prinesel drugo in dve tretji mesti.


Finalni turnir RIN se je najprej začel za nogometaše selekcije U8, na katerem so vse štiri ekipe pokazale zanimivo in borbeno igro, poskrbeli pa so tudi za pravo predstavo golov v nasprotnikovi mreži. Prvak RIN tekmovanja selekcije U8 je postal Triglav, ki je s 3:2 premagal prvo ekipo ND Mure 05, ki je tako pristala na drugem mestu tekmovanja. Tretje mesto tekmovanja je pripadlo prav tako črno-belim, ki so z visoko zmago z 8:0 premagali Ajdovščino.

Turnir RIN se je v finalnem delu tudi za selekcijo U10 začel s prvim polfinalem, in sicer je žreb določil tekmo med Vipavo in Domžalami, ki se je po rednem delu končalo izenačeno, 2:2. Po izvajanju penalov so se v veliki finale tako uvrstili Vipavčani. Naslednja tekma se je odvila med mladimi Muraši in Rudarjem, ki sicer ni poskrbela za senzacijo golov, temveč povzročila veliko napetosti in ogorčenja. Gostujoči trener je namreč med igro v navalu jeze "poletel" na igrišče ter Murašu med akcijo spodnesel tla pod nogami. Za le ta izbruh in nehumano dejanje je bil poslan na tribuno, na NZS-ju pa naj bi proti njemu vložili ovadbo pri disciplinskem sodniku. Tekma se je sicer končala brez golov, penali pa so nekoliko več sreče prinesli ekipi Rudarja, ki so se tako uvrstili v finale.

Mladi Muraši so sklonjenih glav zapustili igrišče in se v slačilnici skupaj z nadomestnim trenerjem Alešem Bagolo poskušali zbrati za tekmo za tretje mesto, ki so jo odigrali proti Domžalčanom. A tudi ta tekma v rednem delu ni prinesla zmagovalca. So pa Muraši bili v streljanju penalov tokrat boljši ter z zadnjim strelom in zadetkom Aleša Štornika potrdili, da so na igrišču res kot ekipa "Vsi za enega, eden za vse". Zmagovalci letošnjega RIN tekmovanja selekcije U10 so postali mladi nogometaši iz Vipave, ki so po rednem delu prav tako remizirali Rudar, a so bili v strelu penalov uspešnješi.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2013 ob 17:30 coco gost

      "Gostujoči trener je namreč med igro v navalu jeze "poletel" na igrišče ter Murašu med akcijo spodnesel tla pod nogami. Za le ta izbruh in nehumano dejanje je bil poslan na tribuno, na NZS-ju pa naj bi proti njemu vložili ovadbo pri disciplinskem sodniku." Pa ka te treneri so čist prizadeti? Pa takšni ljudje vzgajajo te mlade športnike... Ne čudno, ka je čiduže bole vse v k**ci, če že otroke včimo takšne bedarije.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.03.2013 ob 17:33 coco gost

      Sicer pa čestitke mladim murašem za lepe rezultate...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.03.2013 ob 18:34 gotof gost

      Niso perizadeti trenerji, ampak tisti štariši na tribuni, ki vidijo svoje otroke nekje med zvezdniki. Na žalost je s periferije težko prodreti višje, za pomursko ali tretjo ligo pa že bodo.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.03.2013 ob 20:17 gost gost

      žal se je skoraj isto oz. podobno zgodilo tudi na turnirju mlade zvezde v Turnišču selekcija U-6, kjer sta predstavnika Mure šla na igrišče delat red pri sodniku po koncu rednega dela tekme - Mura pa je nekaj časa igrala kar s 6 (5+1)igralci. Toliko o komentarjih - tudi Murino vodstvo oz. predstavniki na tem turnirju so iste branže.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.03.2013 ob 21:35 šport gost

      Ja gost, pa na polfinalu RIN v Turnišču, ko so navijači Turnišča-starši žvižgali 8-letni igralcem Mure 05 za osvojeno 1. mesto. Vzgojno in športno, ni kaj. Toliko o istih branžah.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.03.2013 ob 10:14 yx gost

      Vem kako se nekateri starši obnašajo na igriščih, mislijo da so že pri 8 letih njihovi otroci geniji, samo dosti vode mora preteči,da postane nekaj iz otroka,vam iz lastnih izkušenj, TAKŠNO OBNAŠANJE STARŠEV IN TRENERJEV PA NI VZGOJNO, NITI PROFESIONALNO OD TRENERJA, zato mislim da ne more biti vsak trener. Jaz sem dal mojega otroka zato k športu, da se nauči reda, obnašanja,če pa iz njega kaj nastane toliko bolje, samo to kar se sedaj dogoja pa presega vse meje, ne vem kaj misli o tem g. Kacjan, ali vse to dovoli tudi NZS, NE MORE BITI TRENER NEKDO S SLABIMI ŽIVCI. Trener mora biti otroku vzor,ker se od njega uči, kako se bo učil od takega , sicer pa verjetno nimajo niti temu primerne izobrazbe.Bog pomagaj kakšni nogometaši bojo to, če imajo živčne starše in trenerje.To je moje mnenje.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.03.2013 ob 16:59 gost-radoveden gost

      Ali mi lahko kdo pove zakaj na tem tekmovanju RIN ni bilo najboljši nogometaš in najboljši golman.Če je bilo v Turnišču zakaj tu na finalu ni bilo.hvala za odgovor.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.03.2013 ob 19:05 vipavčan :D gost

      Vipavčan je vino, kolikor jaz vem, spoštovana novinarka in lektorica, ne pa prebivalec Vipave. :D

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.03.2013 ob 17:44 razočaran Kranjčan gost

      Radenci ,končno prispeli,že v štartu s pol urno zamudo.Majhna dvorana pa tavelik navijaški boben,bravo mura ,od devetih zjutraj pa do petih popoldan bum,bumm,bum, buumm-to je za ven za na štadion,aja pa štant pred vhodom v dvorano poln alkohola-to je športna prireditev in to otroška,sramota za Radence in nogometno zvezo Slovenije,da so to dopustili,saj ni čudno da so se tastari navijači celo tepli in glihali račune ob polnih kozarcih kuhanega vina.Pa nagrade za prvo mesto katastrofa ,kje so pokali za najboljše strelce in ostalo,pa otroci od devetih zjutraj pa do petih popoldan niso dobili niti kapljo vode,kaj šele kaj za pod zob.V bodoče se malo zamislite kje in kako boste to še organizirali.Razočarani in z bolečo glavo od Murinega bobnja smo se odpravili domov.Hvala bogu vsaj niso zmagali saj jih je motil lasten boben.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      09.04.2013 ob 13:36 cola gost

      dobri ste bilij še samo maalo vaje

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.