https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Nogometašice Pomurja premagale tudi mraz in sneg

26.3.2013  

Članice ŽNK Teleing Pomurja so včeraj, v snežnem metežu, odigrale tekmo 12.kroga SŽNL, proti ekipi ŽNK Jevnica. Trener Bojan Jančar je na igrišče poslal Andrejo Pavlovski, Anjo Prša, Manjo Benak, Andrejo Nikl, Jasmino Zelko, Manjo Rogan, Nino Marič, Kajo Eržen, Tanjo Vrabel, Matejo Zver in Tjašo Tibaut. Na koncu so slavile s rezultatom 8:0 (3:0).


Tudi mraz jim ne more do živega ...

Pomurske igralke so na zasneženem igrišču takoj zagospodarile in že v 9. minuti srečanja povedle po lepi akciji Kaje Eržen, v nadaljevanju prvega polčasa pa sta zadeli še Tjaša Tibaut (v 15.minuti) in Tanja Vrabel (v 26. minuti). Po tretjem zadetku Beltinčank se je tekma umirila in je potekala večinoma na sredini igrišča.

Proti ekipi iz Jevnice je zadela trikrat, Kaja Eržen

V drugem polčasu je prišlo v pomurski ekipi do nekaj menjav, tako so priložnost za igro dobile tudi Urška Kozar, Melani Jelen, Špela Rozmarič, Špela Kolbl in Petra Črnko. Prav tako pa so igralke Teleinga zaigrale še bolj napadalno in do vrha napolnile mrežo ekipe iz Jevnice. Tako so v drugem polčasu zadele še Kaja Eržen (v 47. in 67. minuti), Tjaša Tibaut (v 52.minuti), Tanja Vrabl (v 75.minuti) iz enajstmetrovke in Andreja Nikl (v 89.minuti).

Neustrašne igralke obeh ekip so v izredno težkih pogojih za igro pokazale zvrhano mero borbenosti in vzdržljivosti.

Ekipo iz Beltincev čaka v ponedeljek 1. aprila 2013 gostovanje pri ekipi ŽNK Maribor.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.03.2013 ob 16:16 nikl gost

      kje pa je moja Staša Špur ? Utemeljite zakaj je ni na sliki :)

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.03.2013 ob 17:21 g gost

      Danes je operacijo kolena prestala naša igralka Staša Špur. Staši želimo čimpejšnje okrevanje in, da se čimprej vrne na nogometne zelenice. Vir :http://www.facebook.com/znkpomurje

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.03.2013 ob 21:33 PREKMURSKI ZET gost

      Bravo dekline, kapa vam dol!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.03.2013 ob 10:21 žnk gost

      Izredno predstava domačih nogometašic, ki so kljub težkemu igrišču in praktično nenormalnim pogojem za igro prikazale lepo kombinatorno igro, lepa predstava mladih igralk, ki so priložnost dobila v drugem polčasu in nepopustljivost vseh 90 minut. Svaka vam čast, tako se bori za svoj klub.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.