https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ŠPORT

Poraza Nafte in Mure 05

Lendava, 03.10.2010 ob 10:36  

Kljub porazu Lendavčani še vedno ostajajo na visokem tretjem mestu na prvenstveni lestvici, Mura izgubila na gostovanju pri ptujski Dravi.

Sobota, 2.10.

Nafta : Olimpija

Ljubljančani so povedli v 14. minuti, ko je sodnik dosodil enajstmetrovko zaradi igranja z roko v domačem kazenskem prostoru. Strel z bele točke je v zadetek spremenil Zeljkovič. Le tri minute je Nafta izenačila. Po predložku Vassiljeva je žogo v lastno mrežo poslal Kašnik. Estonski nogometaš je bil podajalec tudi pri drugem zadetku, ko je po kotu zadel Bečiri. Domači so imeli pred koncem prvega polčasa še eno stoodstotno priložnost, vendar Čeh ni uspel žoge spraviti v vrata.

V drugem polčasu je nato Rakovič v 56. minuti rezultat izenačil, v 67 minuti pa je tretji in kot se je na koncu izkazalo zmagovalni zadetek dosegel Smiljanić. Do konca tekme so imeli domači še eno priložnost, gostje pa dve, vendar je ostalo pri rezultatu 2:3.

Nafta: Ajlec, Matjašec, Lesjak (od 78. Maruško), Benko, Vasiljev, Bečiri, Caban, Buzeti, Vaš (od 81. Filipović), Čeh (od 75. Dvorančič), Vinko.

Nafta Lendava : Olimpija Ljubljana 2:3 (2:1)

Strelci: 0:1 Zeljković (14./11 m), 1:1 Kašnik (17./avtogol), 2:1 Bečiri (32.), 2:2 Raković (56.), 2:3 Smiljanić (67.).

Nedelja, 3.10

Labod Drava : Mura 05 3:1 (2:0)

Strelci: Firer (31., 39.), Djaković (90.); Filipovič (67.)

Mura: Radan, Kous, Filipovič, Ramšak, E. Janža (od 82. min. Kek), Maruško, Kouter, Bohar, Kovač (od 76. min. Gruškovnjak), J. Janža (od 46. min. Sprečo) in Lotrič. Klop: Drakovič, Slavič, Smodiš, Ivanič, Sprečo, Kek in Gruškovnjak.

Labod Drava: Vrečko, Toplak, Đakovič, Zagoršek, Emeršič, Gorinšek, Kurež, Kulčar, Perger, Firer in Schwantes. Klop: Simonič, Veselič, Roškar, Wagner, Matjašič, Ljubec in Pečnik.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.