https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Predstava Bitka med spoloma nasmejala lendavsko dvorano

Lendava, 31.03.2013 ob 10:30  

Kdo ne pozna radijskega dvojca, ki zabavata poslušalce radia Center, Polono Požgan in Sašo Pappa? Odlično ujemanje v njunem sodelovalnem odnosu sta tako iz mikrofona premestila tudi na gledališke odre. S svojo, večinoma razprodano predstavo Bitka med spoloma naravnost navdušujeta obiskovalce širom po Sloveniji.


Radijska igra na gledališkem odru je predstava, ki na duhovit in zabaven način predstavlja zakulisje žensko – moških odnosov. Komedijo sta sinoči, za popestritev velikonočnih praznikov, naposled pripeljala tudi v naše kraje, natančneje v lendavsko gledališko in koncertno dvorano. Voditelja z igro, kateri ni primanjkovalo sarkazma, gledalcem nista ostala ničesar dolžna, saj sta  poskrbela, da je uro in pol v nabito polni dvorani botrovalo smeha polno vzdušje.

Ker vam igre ne moremo tudi slikovno prikazati, saj fotografiranje ni bilo dovoljeno, vam toplo priporočamo obisk naslednje, lokacijsko najbližje izvedbe.

Foto: facebook

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.