https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Mitja Slavinec obiskuje krajevne skupnosti

 

Kandidat LDS za župana Mestne občine Murska Sobota dr. Mitja Slavinec je minule dni obiskoval krajevne skupnosti v murskosoboški občini.

Ta teden sledijo obiski še preostalih krajevnih skupnosti. Do četrtka bo dr. Mitja Slavinec obiskal še Rakičan, Černelavce, Markišavce in Puščo.

Sicer pa se lahko z Mitjo Slavincem pobližje seznanite na njegovi spletni strani www.mitjaslavinec.si in volilni pisarni pod hotelom Zvezda v Murski Soboti.

PR ČLANEK

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. ajkaro
      03.10.2010 ob 18:10 ajkaro

      SDS+LDS ma pejnez ka se vse jebe. Pisarne, PR članki non stop, bannerji... bomo videli če boste vse napisali v poročilo o financiranju kampanje :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Loka
      03.10.2010 ob 18:23 Loka

      Ajkaro, ka Štihecovi kloni ste zdaj s Sobotainfo še sem prišli? Vaš omiljeni Anton zgibiva podporo nej? Bojte se Slavinca, ka de ga preseneto. Štihec je nej takšni picek kak se dela v javnosti daleč od toga..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. ajkaro
      03.10.2010 ob 18:34 ajkaro

      Podporo boš vido 10. oktobra. Pa telko pejenez ste ta zmetali za teh 12%

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Loka
      03.10.2010 ob 18:40 Loka

      ja neven kak je priliznik Podgajski svetoval vašemi šefi Štiheci glede kampanje. Pitaj vašoga šefa.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. ajkaro
      03.10.2010 ob 20:59 ajkaro

      No, pa so Pavlinjeki vrgli 50.000€ za nič. Bar de se lejko Mičo z novim porschejem vozo pa njemi ga več nede trbelo skrivati. Saj njemi itak ostane PAZU, pa PIF, pa Kmica, pa Potapljaška zveza, pa ZOTKA pa raznorazne razvojne agencije... Pa ka zlorabiš lastno dejte za slikanje v predvolilni kampanji. Človek je totalno brez etike.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.