https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 7. Velikonočni pohod v Fokovcih

Fokovci, 02.04.2013 ob 11:00  

Že nekaj let na velikonočni ponedeljek Kulturno turistično društvo Ceker iz Fokovec organizira Velikonočni pohod. Letos se je kljub zimskemu vremenu okrog petdeset pohodnikov podalo na pot po  fokovskih hribih in dolinah.

Udeleženci pohoda so se zbrali pred vaško-gasilskim domom v Fokovcih, kjer so okrepčali in se nato podali na pot dolgo okrog deset kilomerov oz. nekaj manj kot tri ure hoje s postanki. Zaradi vremenskih razmer so pot prilagodili tako, da je večinoma potekala po asfaltnih in dobro urejenih poljskih poteh. Vsak udeleženec je prejel spominek društva in topel obrok po pohodu. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.04.2013 ob 21:16 krajan gost

      ČE ZNAN DOBRO ŠTETE JIH JE BELAO OKAOLE 27,NEJ PA 50

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.04.2013 ob 8:53 piki gost

      S temi pohodami so že malo pretirali, te pa sakši nateguje narod pa dodaja številke, namesto 27 = 50, To ti je zdaj vredno organizerati?, te se pa bahajo kakše močen pohod so meli, to je bole tuga.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.04.2013 ob 9:15 domačin gost

      Če pravite, da je bilo 27 pohodnikov se zelo motite in to kar za en krat. verjetno niste bili na pohodu in ste zelo slabo informirani. Morali si boste najti boljšega informatorja. Prišli bi tja pa bi lahko videli, koliko je bilo pohodnikov.Nič se nobeden ne baha.... čisto OK je bilo.... Takšni, ki pa tako nekontrolirano pišejo po spletih pa itak boljše če jih na teh prireditvah ni.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.04.2013 ob 9:59 Bosko gost

      domačin -z druge slike se da razbrati ka jih je nej več kak 27. ne vem ge se te nahaja ostalih 23!? v gostilni?!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.04.2013 ob 10:58 nej važno gost

      Domačin-mater si važen,ka pa san sebe lažeš. Konec je pohodof,tao majo domače pajdaše,ka občena nika da,pa pohodneke,te pa šenke gejo pa pejejo ! Belao jih je 27 pa pika.Ne laže !

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.