https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Žižkih se razliva tudi komunalna voda

Žižki, 05.04.2013 ob 8:00  

Preobilica padavin in zadnje sneženje pušča posledice tudi v občinah Črenšovci in Odranci.

V Odrancih se je največ vode nabralo izven naselja proti Trnju, kjer so gasilci s prekopavanjem poljskih poti in postavljanjem vreč s peskom vodo usmerili na druga kmetijska zemljišča, ter tako preprečili, da bi se razlila v bližnje romsko naselje Kamenci.

V Trnju se je razlil potok Črnec, voda je zalila dvorišča hiš ob cesti, posredovali pa so tudi gasilci, ki so razdelili nekaj vreč s peskom, predvsem z namenom, da voda skozi odtoke ne bi prodrla na površje.

V Žižkih je že od nedelje zaprta cesta zaradi poplavljenega vozišča. Tam voda še vedno vre, poleg meteornih voda pa se je sedaj razlila še komunalna voda.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.04.2013 ob 11:20 loki gost

      tan v trnji bi malo slikal pri ciganih ka plavajo v vodi nej pa te nekše njive slikate skoz

      2 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.04.2013 ob 12:01 trnjarčar gost

      naj odplavajo samo tej cigani odked so prišli!

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.04.2013 ob 12:21 sebek gost

      Trnajrčan ti si fajn jebi mater kak koli cigani gor cigani dol si pa ja ne zaslužijo poplave

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.04.2013 ob 13:15 gost gost

      Mi vsi nekomu predstavljamo "cigane" , recimo Avstrijcem in Nemcem....in.......kako se počutite?! Razumem, da bi cigan dal takšno izjavo, ampak da jo da #trnjarčar#.........nekdo ki se ima za boljšega od njih, kultiviranega, civilizirranega, finega.........da ima tako v glavi.......

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.04.2013 ob 15:09 bad-boy gost

      loki, bar cigane spuca voda...

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.04.2013 ob 15:52 poplava gost

      jas pa mijslin ka je nej tau trnjarčan ..ka PRAVI TRNARČAR ne pijše TRNJARČAN ..en lolek nan špot dela,točno tak cigani gor dol,si smo lidji in nesreče nesmiš nikomi privoščiti..je pa istina ka se mujejo zaj :) ...pa se lepo vabin knan na berek,lejko se kauplete po miloj vauli..za jesti pa piti je poskrbleno,trbej staro vijno v promet spraviti pa še je nekaj žegja ustalo,tau pa grej ta vrčti.tak ka prijte ka ....

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.04.2013 ob 0:20 Ney gost

      Sram vas naj bou, ker se obnašate kak mala deca. Ka vas mouti samo jebena barva kouže pa drüjgi jezik. V bistvi je pa smisel, ka se najde pomoč, ka nan nede poplavilo hiš. Dajte se že enx zresniti, p**** van m. Resno nevejte drüjgo kak kritizejrati, jamrati, pa živeti od toga, ka jebete lidij v glavo s takšnime komentarami. Resno neven, ka so van cigani oz. isto tak kak mij sovaščani napravili, ka jih morete blatiti v ton prispevki, ka so trenutno zaradi poplav na iston kak vsi drugi...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.04.2013 ob 0:33 halgato gost

      Naša deca do se ga zaj bar plavati nafčili, ka ovači itak nesmijo na plavalni tečaj s pavrami, ka jih ovi bejli v bazeni samo potaplajo. Bar Boug se je našij najmlajšij usmilo, pa nan je bazene napravo. Včera smo meli koline, bujli smo trij kanžore, ka smo te lehko z svinjskoga mehera napravili rokafčke. Ova naša mladina, ka ži v srednja škola hodi, pa se edni cilou pripravlajo na bakofski triatlon, biciklinof mamo itak prevec, bejzati znajo fejst frisko (cilou s kakšin bakrovin žlebon na rami), zaj do še pa plavali bouše kak riba - naš Pišta je včera na treningi ščuko prehitejval. Jaz jin pa pouleg špilan na svojo bejlo violino!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      06.04.2013 ob 0:44 poplava gost

      halagto te pa van palik fajn ide a

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.