https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

FOTO: Rokometaši Pomurja remizirali proti Rudarju

Murska Sobota, 7.4.2013  

Rokometaši soboškega Pomurja so sinoči v zadnji minuti zapravili priložnost, da bi premagali četrtouvrščeno ekipo prvenstva.


Na tekmi z ekipo Rudar iz Trbovlja so iztržili neodločen rezultat 36:36 (15:18), kar pa Pomurci prav tako štejejo za dober rezultat.

Sobočani so s svojo včerajšnjo igro zadovoljni. V vratih se je tudi tokrat odlično izkazal Horvat, igralec tekme pa je David Petraš, ki je dosegel 13 zadetkov, od tega 6  sedemmetrovkami (iz prav toliko poizkusov).

RK Pomurje: Horvat Uroš 12 obramb, Petraš David 13 (6/6 iz 7m), Kreft Robi 6, Kozelj Mitja 6, Jankovič Marko 4, Ščavničar Jani 3, Dogša David 2, Pintarič Aleš 2, Čerpnjak Matej, Šavel Matej, Gorjup Denis

RD Rudar: Teržan Rok 9, Gjerek Žan 8 (3/3 iz 7m), Dobravc Danijel 5 (1/2 iz 7m), Ravkič Denis 4, Polanec Jan 3, Nova Rok Andrej 2, Kerič Mujo 2, Strmljan Tilen 1, Jukič Gregor 1, Škoberne Martin Anton 1,...

Naslednjo tekmo bo igralci Pomurja odigrali v soboto 13. aprila 2013 proti tretjeuvrščeni ekipi RK Radeče-MIK Celje.

 

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.04.2013 ob 22:29 pomurec gost

      vsaka čast za prikazano igro! :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.