https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

Predstavitve oglaševalcev

Letovanje na otoku Kos za samo 293 € - prijave samo še do jutri!

 

Pomurec.com v sodelovanju z Intelekto ima za obiskovalce portala eksluzivno ponudbo - teden dni letovanja na otoku Kos z vključenim poletom iz Maribora in vsemi pristojbinami za samo 293 evrov!

Bliža se poletje in za vas imamo zelo ugodno ponudbo za letovanje v Grčiji na otoku Kos. Na idilični otok sredi Egejskega morja, na katerem se je rodil Hipokates, oče sodobne medicine, lahko samo preko našega portala od 14. do 21. junija dopustujete za manj kot tristo evrov.

V ceno je vključen polet Maribor - Kos - Maribor, brezplačno parkiranje na letališču, prigrizek na letalu ter brezalkoholni napitek, kava ali čaj, prevoz 20 kg prtljage, asistenco na letališču ER Maribor, avtobusni transfer od letališča do hotela in nazaj, slovenskega predstavnika oz. vodnika na destinaciji,nastanitev v hotelu Frosini 2*+ na bazi nočitve z zajtrkom, pijačo dobrodošlice, letališke takse in turistične takse ter nezgodno zavarovanje zavarovalnice Triglav.

 

Hotel  Frosini**+

DS

NZ

3

289 €

DS

NZ

2

293 €

ES/DS

NZ

1

351 €

Opis hotela

Lega: Manjši družinski hotel v predelu Lambi je le 100 m od priljubljene peščeno-prodnate plaže s številnimi ležalniki in senčniki. V bližini so taverne, trgovine, bari in avtobusno postajališče, kjer lahko počakate na linijski avtobus, ki vas odpelje do središča mesta Kos, do katerega je samo 1 km.

Hotelska ponudba: Hotel ponuja svojim gostom recepcijo z možnostjo najema sefov, sprejemno dvorano s TV-kotičkom, bar, bazen, otroški bazen ter teraso z ležalniki in senčniki.

Nastanitev: Preprosto opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, telefon in balkon. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave in hladilnika, ki ga je treba naročiti že ob prijavi.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.

 

O otoku Kos:

Z milo in prijetno sredozemsko klimo, naravno lepoto pokrajine, prečudovitimi zlato-peščenimi plažami in hitrim turističnim razvojem v zadnjih desetletjih, postaja Kos vedno bolj znana turistična destinacija med ostalimi grškimi otoki.

Z več kot 2000 letno bogato zgodovino in živahnim nočnim življenjem bo otok očaral vse ljubitelje antike in stare Grčije, kot tudi mlade in zabave željne.

 

Organizator letovanja je Intelekta, kjer lahko dobite tudi dodatne informacije.

 

Cene veljajo do 31. maja samo za bralce našega portala, zato nam pišite na urednistvo@pomurec.com za geslo, s katerimi greste nato na turistično agencijo.

Število mest je omejeno, zato pohitite, prvih deset prijavljenih pa bo prejelo tudi praktično darilo.

    Fotogalerija