https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Koloman Sabotin iz Vučje Gomile praznoval 100. rojstni dan

Vučja Gomila, 11.04.2013 ob 10:30  

Včeraj je v Vučji Gomili potekalo posebno slavje, saj so počastili 100 let Kolomana Sabotina, ki je tudi najstarejši občan občine Moravske Toplice. Ob tem ljubileju so mu čestitke izrekli župan občine Alojz Glavač, predstavniki Krajevne skupnosti in Društva upokojencev ter drugi. 


Koloman Sabotin se je staršem kot srednji otrok rodil 10. aprila 1913 v Selu. V družini so bili trije sinovi. Leta 1938 se je priženil v Vučjo Gomilo, z ženo Vilmo sta imela dvoje otrok, hčerko Emilijo in sina Emila. Živela sta na majhni kmetiji, pot pa ga je zanesla tudi na delo v tujino, v Francijo. V Vučji Gomili se je aktivno vključeval v vaško življenje in tako je gasilec že več kot 70 let. 

Koloman Sabotin je človek z neverjetno voljo do življenja, optimizmom in veselim značajem s katerim zabava vse okoli sebe, čemur smo bili priča tudi včeraj. Je ponosen dedek vnukinji Silvi in vnuku Kolomanu, ter pradedek Marini in Davidu. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.