https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Sejem starodobnikov, delov in opreme v Murski Soboti spet privabil obiskovalce

Murska Sobota, 14.04.2013 ob 13:16  

V Murski Soboti na parkirišču pred trgovinami na Obrtni ulici je potekal Sejem starodobnikov, delov in opreme, in to že tretje leto zapovrstjo.

Ljubitelji starodobnikov, njihovih rezervnih delov ter drugih starin so se letos spet zbrali ter ob današnjem sončnem, zares prijetnem dnevu tako prodajajo svoje zanimive izdelke. Obiskovalci lahko najdete predvsem stare dele avtomobilov, koles, motorjev, nekaj starodobnih motorjev in koles, pa tudi vojaških oblačil in predmetov iz 2. svetovne vojne je moč najti. 

Kot so povedali razstavljalci, ki so prišli iz cele Slovenije, pa tudi iz tujine, predvsem iz Madžarske, straodobnike in njihove dele že vrsto let predvsem zbirajo, zamenjujo ali kupujejo in so povečini njihova ljubiteljska strast. Na sejmu sicer ne prodajo veliko, vendar pa se ga z veseljem udeležujejo. So pa še pristavili, da morajo prav paziti, da kakšen predmet ne uide skupaj s spretnimi rokami kakšnega nepridiprava - ja, tudi pri nas. 

Andrej Škafar iz Ižakovec na sejmu prodaja stare motorje. Doma jih ima več kot štiri, predstavil pa nam je nemški model motorja iz časa 2. svetovne vojne, iz leta 1942, ki ga je kupil ter potem s pomočjo starih delov iz tistega časa sestavil v originalni model. Kot je bilo videti, je bilo zanimanja med obiskovalci kar veliko, preizkusili pa smo tudi, če deluje.  

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.04.2013 ob 16:19 idi gost

      dosta bokše bi bil oka bi včasi den ali dva naprej napisali ka se dogaja. Nej pa ka po tistem gda je gotovo.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.04.2013 ob 17:02 tomos gost

      ce je gdo zamudil sejem in rabi rezervne dele za tomosove mopede naj poklice 040 305 652

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.10.2014 ob 8:42 gost

      Prodam hrosca letnik 70, 1300,delno restavriran potrebno ga je sestaviti sasija in caroserija sta narazen .cena 500 euce koga zanima naj me kontaktira na 051336528 lep pozdrav

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.