https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznik avtomobila odpeljal, motorist utrpel lahke telesne poškodbe

17.04.2013 ob 7:30  

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali dve prometni nesreči, tri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru ter poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

 

V Rakičanu je voznik motornega kolesa, pri srečevanju z neznanim voznikom osebnega avtomobila, zapeljal na rob vozišča in pri zaviranju padel. Voznik osebnega avtomobila je odpeljal s kraja, motorist pa je utrpel lahke telesne poškodbe.

S področja kriminalitet so obravnavali dve tatvini in poškodovanje tuje stvari. V eni od trgovin v Murski Soboti so varnostniki pri tatvini zalotili žensko, v Gornji Radgoni je neznanec ukradel gorsko kolo, v Lendavi pa je bila obravnavana poškodba osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Vsako leto v začetku pomladi občine v Pomurju pozivajo svoje stanovalce na organizirano pobiranje kosovnih odpadkov. Zaradi tega se na našem območju zadržuje večje število tujcev, ki zbirajo za njih zanimive kosovne odpadke. Občane opozarjamo na dodatno previdnost in samozaščitno ravnanje, predvsem v smislu ustreznega zavarovanja svojega premoženja.

Policisti PU Murska Sobota bodo danes med 08.00 in 14.00 uro izvajali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Opozarjamo, da je zadrževanje in gibanje na in v okolici strelišča v tem času nevarno.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.04.2013 ob 16:12 janko vrsic gost

      tipicno domace

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.