https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Odlični pomurski plesalci med najboljšimi na prestižnem plesnem tekmovanju Open 2013

Ljubljana, 17.04.2013 ob 11:30  

Minulo soboto in nedeljo je v Ljubljani potekalo največje in najbolj prestižno plesno tekmovanje v standardnih in latinsko ameriških plesih v Sloveniji Ljubljana Open 2013, ki je gostilo najboljše plesalce iz celega sveta.

Na tekmovanju Ljubljana Open je sodelovalo več kot 300 parov iz 30 držav. Sodniško ekipo je sestavljalo 18 sodnikov, ki imajo mednarodno sodniško licenco WDSF in prihajajo iz 14 držav.

Pomurski plesni pari so bili spet med finalisti. Urška Bencak in Nino Kleindienst sta zmagala v kategoriji mladincev v latinoameriških plesih in v standardih plesih sta osvojila drugo mesto. Maša Bencak in Žan Vrhovski sta v latinoameriških plesih, v isti kategoriji, zasedla peto mesto v standardnih plesih pa sedmo. Sara Seršen in Gregor Gregorinčič pa sta v kategoriji starejši mladinci v latinoameriških plesih zasedla 22. mesto.

Kristijan Burazer in Martina Plohl, ki sta Slovenijo letos zelo uspešno predstavljala na evropskem sta zasedla v latinoameriških plesih med člani drugi mesto.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.