https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pri tatvini aluminijastih cevi prijeti ženski

18.04.2013 ob 7:47  

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali sedem prometnih nesreč, šest kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih, povoženje divjadi in dimniški požar.

 

V vseh obravnavanih prometnih nesrečah je tokrat nastala le materialna škoda.

S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine, zatajitev, goljufijo in poškodovanje tuje stvari. V eni od trgovin v Murski Soboti so varnostniki pri tatvini zalotili žensko, na območju Lendave  obravnavana tatvina drv, v Murski Soboti sta bili pri tatvini aluminijastih cevi prijeti ženski. V Lendavi  obravnavana poškodba okenskih polic, na območju  Murske Sobote pa goljufija pri nakupu mobilnega telefona.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in petkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Občane obveščamo, da se z 22.04.2013 na Policijski postaji Gornja Radgona ukinja dežurna služba. Policisti bodo na postaji dosegljivi med 7 in 15 uro. V primeru nujnih dogodkov občani kličite na telefonsko številko 113.

Policisti PU Murska Sobota bodo danes med 08.00 in 14.00 uro izvajali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Opozarjamo, da je zadrževanje in gibanje na in v okolici strelišča v tem času nevarno.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornji Petrovci.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.04.2013 ob 8:18 re gost

      tij alaminij so sigurno cigani vkradnoli

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.04.2013 ob 11:55 lalumini gost

      eee ka bi ga mij lalumini krali,zaj ga rosfraj bauše

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.04.2013 ob 14:02 kiri gost

      tak ka alaminij hej nej baker džehej

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.04.2013 ob 19:59 gost gost

      vrvlite ka beli cigani tuj kradnejo bakrene žlebe vido san par dečkov kak so avto punili pa not v blok odpelali msilin ka v klet hehe te pa samo cigane znate šinfat...par vas bejlih bole kradne kak kakši cigan :))

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.04.2013 ob 9:06 kiki gost

      ja gost maš prav, čegli san nej vaša tüde ge tak mislen, ka ste nej vse vi krivi, ka so včase bejle lidje hujši cigani!!!!!!!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.