https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Pahor in Slovenija - nazaj v socializem?

Uroš Urbas, Finance.si  

"Kam gre Slovenija pod vodstvom Boruta Pahorja? Drnovškove vlade so Slovenijo včlanile v EU in Nato. Janševa vlada je predsedovala EU. Borut Pahor s svojo vlado Slovenijo vrača v osrčje Balkana, povezuje jo z balkanskimi politiki sumljivega ozadja in libijskim diktatorjem."

Vir: Uroš Urbas, urednik, Finance.si

    Komentarji

    1. gost
      07.09.2012 ob 2:12 maja gost

      nazaj socializem in komunizem,.prej-tovarne polne delavcev,brezplacno solstvo in zdravstvo,postenost,red,brez kriminala,srecno ljudstvo,jugoslavija IME v svetu,nas ponos,Tito-clovek in drzavljan sveta!!! danes-tovarn sploh vec ni,vse v stecaju,ljudje na cesti,kriminala vedno vec,kriza vsak dan vecja,recesija,revscina siromastvo,studentje na cesti,delavci brez plac.....zalost.sedaj smo poznani kot slovenija ki potrebuje pomoc evrope,vlada-sramota!!! nekoc so res kradli,ampak dali narodu,danes kradejo ampak ne dobis niti drobtine!!hvala za takooo demokracijo!!! Ponosna sem da sem se rodila se v Titovi Jugoslaviji in imela srecno otrostvo,pa ceprav brez interneta in sedanjih modernih tehnologij.nekoc smo imeli malo,ampak veliko-danes imamo vsega polno,ampak obenem nic,velik nic..

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.11.2012 ob 12:11 stanko batagelj gost

      v socializmu je bila polna zaposlenost ne glede na produktivnost ceprav so podjetja delala izgubo so delavci dobivali placo. Taksen nacin gospodarjenja je pripeljalo podjetje v propast stecaj. To je dokaz nesposobnega bivsega socialisticnega sistema gospodarjenja.Potrebno bi bilo spodbuditi pravi kapitalizem,kapitaliste ki so si dejavnost in premozenje pridobili z iznadljivostjo in postenim delom,zavedajte se ze enkrat da je v kapitalizmu motivacija razvoj in napredek druzbe . Ne misliti da so tajkuni kapitalisti oni so si premozenje pridobili nezakonito.Ce ne bomo podprli kapitalizma,adijo Slovenija in Evrupa.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.11.2012 ob 12:30 aaa gost

      stanko batagelj-razmerje plača direktor delavec 3:1, zaj 20:1 in še več!! Namesto toga je lejko delalo več ljudi!!! sicer pa podjetja propadajo zaj, nej so propadala 20 let nazaj... I TITO JE KRAO;AL JE NARODU DAO!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.11.2012 ob 12:47 b gost

      Maja ,takrat smo bili mladi in ,če mi gdo vrne mladost grem takoj nazaj v socializem ,drugače nikakor.Bila je prevelika beda in tudi takrat so bili sloji ,ki so lepo živeli a mi tega nismo vedel in otem se sploh nismo smeli pogovarjati.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.11.2012 ob 14:32 s gost

      nazadnjaska titova jugoslavija nebi nikoli obstajala ce jo financno s posojili ne bi podpiral svetovni kapitalizem.tito ni imel pojma o razvoju in vodenju gospodarstva.Zato jugoslavija ni bila sposobna konkurirati na svetovnem trziscu.razpadla je zaradi slabega gospodarstva in zastarele tehnologije.Slovenija danes mora podpreti kapitaliste,oni imajo vizijo za razvoj in napredek,ne pa socialiste s komunisticnimi parolami ki vodijo v se vecjo krizo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.