https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Zaživel je nogometni center MNZ Murske Sobote

Bakovci, 19.4.2013  

V sredo je bil na igrišču ŠNK Bakovci v Bakovcih opravljen prvi trening nogometnega centra MNZ Murska Sobota. Nogometni center sodi v okvir programa NZS – Nogomet za vse (Grassroots program). Namen tovrstnih centrov je dodatno nogometno izobraževanje in vzgajanje mladih nogometašev in nogometašic starosti od 10 do 14 let vseh klubov MNZ Murska Sobota.

Prvi trening je bil namenjen igralcem starosti do 12 let (letnik rojstva 2000 in 2001). Treninga se je udeležilo 18 igralcev iz različnih nogometnih klubov (NŠ Mura 05, NK Cankova, NK Slatina, NK Bakovci, NK Rakičan, NK Križevci). Prvi del treninga je bil namenjen spopolnjevanju TE-TA elementov nogometne igre, drugi del pa igri na dva gola, kjer so mladi nogometaši pokazali zavidljivo nogometno znanje. Trening je potekal pod vodstvom vodje programa Nogomet za vse pri MNZ MS Dominika Kovačiča in trenerjev Simona Baligača, Mihaela Šlihthuberja in Nenada Dolgova.

Naslednji trening nogometnega centra bo na igrišču ŠNK Bakovci, v sredo, 24.4.2013 ob 17:00 uri za igralce U-12 (2000, 2001) in ob 18:30 za igralce U-14 (1998, 1999). Vabljeni so vsi igralci omenjenih letnikov iz vseh klubov MNZ Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.