https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO in VIDEO: Na dobrodelnem koncertu z Adijem Smolarjem zbrali 1378 evrov

Ljutomer, 21.04.2013 ob 11:45  

Sinoči je v dvorani ŠIC v Ljutomeru potekal dobrodelni koncert Adija Smolarja, ki ga je v sodelovanju s Centrom za socialno delo (CSD) in s pomočjo sponzorjev organiziral Prleški študentski klub (PŠK).


Na dobrodelnem koncertu so zbirali sredstva za družino Cimerman, ki se je znašla v finančnih težavah. S pomočjo donatorjev in z vstopninami od koncerta so zbrali 1.378 evrov. Adi Smolar se je v celoti odpovedal honorarju. Obenem je v dvorani razstavljal tudi slikar Ivica Kuzmanovski, ki je družini podaril eno izmed svojih del.

Generalni sponzor prireditve je bila Občina Ljutomer, v njenem imenu pa je zbrane nagovorila županja mag. Olga Karba, ki je bila tudi zlati sponzor. Ob tej priložnosti se je vsem prisotnim zahvalila za udeležbo na koncertu ter prispevek v dobrodelne namene. V imenu CSD Ljutomer se je vsem zahvalil tudi Branko Petovar, v.d. direktorja CSD Ljutomer, prav tako je svojo zahvalo izrekel Samo Karlovčec, predsednik PŠK.

Po koncertu se je Smolar posvetil obiskovalcem koncerta, ki so lahko kupili kakšno izmed njegovih knjig za otroke.  

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.04.2013 ob 14:37 števek gost

      Kumaj bogega jürja so sküp spravili. Če sponzore fküp potegnen je vsakši da 20 ojrov. Keko sta te dalo generalni pa zlota? Takša praska za takši drobiž.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.04.2013 ob 16:54 števek gost

      UREDNIK KEKO TE OBČINA LOTMERK PLOČA KA BRIŠEŠ RESNICO ????????????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.04.2013 ob 18:06 Resnica boli gost

      Toliko ne, kot tebi LDS, da pod vsemi novicami o Ljutomeru nabijaš proti občini in županji.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.04.2013 ob 21:47 Binny gost

      Sponzorji so po mojem mnenju donirali kolikor so le lahko, lahko pa tudi pomislite na to, da je z organizacijo takega dogodka veliko stroškov. Kar se pa tiče cifre je pa že to nekaj kot narediti nič. :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.