https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Strokovno srečanje ravnateljic in ravnateljev Pomurja v Turnišču

Turnišče, 27.04.2013 ob 11:15  

V Turnišču je potekalo strokovno srečanje ravnateljic in ravnateljev osnovnih šol, osnovnih šol s prilagojenim programom in glasbenih šol. Srečanja, ki je potekalo v večnamenskem centru v Turnišču, se je udeležilo več kot trideset pomurskih ravnateljic in ravnateljev.

Osnovna šola Turnišče je bila prvič gostiteljica strokovnega srečanja pomurskih ravnateljic in ravnateljev. Poleg kratkega nagovora ravnateljice OŠ Turnišče Melite Olaj, so kratek program za udeležence srečanja pripravili še učenci OŠ Turnišče. Učenci so na zelo zanimiv način povezali deklamiranje pesmic in video posnetkov.

Na strokovnem srečanju so udeleženci obravnavali tematiko bralne pismenosti pri predmetih glasbene in likovne vzgoje. Na strokovno srečanje je bila povabljena tudi strokovnjakinja za to področje dr. Inge Breznik, ki se tej problematiki posveča že veliko let. Z udeleženci srečanja so razpravljali, kako izboljšati bralno pismenost pri navedenih predmetih.

Na srečanju so obravnavali še pedagoško vodenje in vzgojno-izobraževalno delo z nadarjenimi učenci ter razpravljali o ostalih aktualnih temah v šolstvu.

Bojan Sobočan

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.