https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

dr. Mitja Slavinec: Skupaj zmoremo!

08.10.2010 ob 19:56  

Spoštovani!

Mnoga srečanja in dogodki v preteklem mesecu me navdihujejo z velikim optimizmom in potrjujejo, da je bila moja odločitev o kandidaturi za župana Mestne občine Murska Sobota pravilna. Povsod zaznavam veliko pozitivne energije in podpore, ter predvsem pripravljenosti za sodelovanje. To je bil tudi moj osnovni cilj – pritegniti najširši krog tistih, ki ste in boste pripravljeni svetovati ali neposredno sodelovati pri našem nadaljnjem razvoju.

Mnogi prijatelji, znanci in številni mimoidoči, ste me opozarjali na majhne, a za naše življenje pomembne podrobnosti. Moj namen niso velike obljube, zato smo program razvoja in napredka naše občine pripravili v sodelovanju z vami in za vas. Le tako ga bomo lahko vsi vzeli za svojega in ga skupaj čim prej uresničili.

V veliko oporo mi bodo tudi številne izkušnje. Odraščal sem v skupnem gospodinjstvu s starimi starši. Zato spoštujem ljudi z bogatimi izkušnjami in rad prisluhnem njihovi življenjski modrosti. Dejavnost na humanitarnem področju mi je okrepila socialni čut in skrb za soljudi. V službi na Univerzi in pri mnogih aktivnosti v prostem času srečujem mlade, zato čutim skrb za njihove potrebe. Kot oče sem spoznal svet najmlajših. Najpomembnejše pa je spoznanje, da je prava in najuspešnejša pot do zastavljenih ciljev v povezovanju, sodelovanju, dogovarjanju, ter odprtosti.  Ljudem okrog sebe nikoli ne naredi tistega, česar ne želiš, da bi drugi storili tebi.

Zagon, ki sem ga imel na začetku tega izziva, se je še dodatno okrepil in prepričan sem, da nam bo uspelo. Zdaj je čas za spremembe, ki jih lahko dosežemo le skupaj - na volitvah. Odločilen je lahko vsak glas. Veselim se zaupanja vas in vaših prijateljev ter znancev. Obljubljam, da vas ne bom razočaral.

Skupaj zmoremo!

dr. Mitja Slavinec, kandidat LDS za župana Mestne občine Murska Sobota

www.mitjaslavinec.si

------------------------

PR PRISPEVEK

    Fotogalerija