https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometašice Teleing Pomurja v finalu pokala

Beltinci, 2.5.2013  

V Beltincih sta se na povratni tekmi polfinala Slovenskega ženskega pokala pomerili ekipi ŽNK Teleing Pomurje in ŽNK Radomlje. Nogometašice Pomurja so nastopile v »rezervni« postavi, brez nekaterih nogometašic prve ekipe in branile prednost devetih zadetkov s prve tekme. V Beltincih se je zbralo 80 ljubiteljev nogometa, ki so videli zmago domačih igralk s 6:0.


Teleing Pomurje: Pavlovski, Nikl, Prša, Jelen, Zelko, Rogan, Marič, Eržen, Rozmarič, Kolbl in Tibaut. Klop: Nemet, Kozar, Misja, Črnko, Zadravec in Godina.

Radomlje: Čevnik, Bogolin, Breznik, Murovec, Rojc, Manca Jereb, Begič, Kralj, Boh, Ivanuša in Gerjol. Klop: Penov, Komatar, Seršen, Maruša Jereb, Šarlah in Babić.

Glavni sodnik: Marko Gabrovec

Foto: arhiv Pomurec.com

ZAČETEK TEKME!

6.min: GOOL! 1:0 za Pomurje! Po podaji s kota in zmedi v gostujočem kazenskem prostoru je zadela Nina Marič.

12.min: Pol priložnost za gostje. Prodrla je Ivanuša, a z roba kazenskega prostora ustrelila mimo vrat.

18.min: Priložnost za Pomurje. Tibautova je podala z leve strani pred vrata, gostje pa so žogo izbile pred glavo Erženove, ki bi v nasprotnem primeru žogo le že potisnila v gol.

20.min: Menjava pri gostjah – iz igre Rojceva, v igro Jereb Maruša.

25.min: Priložnost za Pomurje. Erženova se je sama znašla pred gostujočo vratarko, a ni uspela zadeti.

27.min: Še ena priložnost za Pomurje. Pršova je podala pred vrata, kjer je bila najvišja Tibautova, ki je ustrelila z glavo, a žoga je zletela malo mimo vrat.

31.min: Radomlje ima prosti strel z roba kazenskega prostora. Udarec Kraljeve preko vrat.

33.min: GOOL! 2:0 za Pomurje! V kazenskem prostoru je po lepi akciji do žoge prišla Špela Kolbl in matirala gostujočo vratarko.

34.min: Menjava pri gostjah. Iz igre Gerjol, v igro Penov.

39.min: Sedaj kar tri priložnosti za Pomurje v enem napadu, vendar so se gostje rešile.

44.min: Za Radomlje je poizkušala Ivanuša, Pavlovska pa se je izkazala z lepo obrambo in žogo odbila v kot.

45.min: Sedaj se je po strelu Tibautove z lepo obrambo izkazala še gostujoča vratarka. Po podaji s kota je do strela še enkrat prišla Tibautova a nastreljala vratarko.

KONEC PRVEGA POLČASA! Nogometašice Pomurja so prvi polčas dobile z 2:0.

ZAČETEK DRUGEGA POLČASA!

46.min: GOOL! 3:0 za Pomurje! Po podaji Erženove z desne strani je bila najbolj spretna Špela Kolbl, ki je žogo ob vratnici pospravila v mrežo.

49.min: Rumeni karton pri gostjah za Ivanušovo zaradi strela na vrata po sodniškem žvižgu.

53.min: GOOL! 4:0 za Pomurje! Po podaji Roganove iz prostega strela je bila v skoku najvišja Tjaša Tibaut in premagala gostujočo vratarko.

54.min: Menjava pri Pomurju – iz igre Rogan, v igro Kozar.

55.min: Rumeni karton je dobila Kaja Eržen.

57.min: Menjava pri Pomurju. Iz igre Jelen, v igro Godina.

59.min: GOOL! 5:0 za Pomurje! Po podaji iz kota je žogo z glavo v mrežo pospravila Andreja Nikl.

60.min: Priložnost za Kajo Eržen, ki je merila preslabo.

62.min: Menjava pri Pomurju. Iz igre Eržen, v igro Zadravec.

64.min: Menjava pri Pomurju. Iz igre Prša, v igro Misja.

65.min: Menjava pri Pomurju. Iz igre Zelko, v igro Črnko.

76.min: Prva priložnost za Radomlje v drugem polčasu. S strelom od daleč je poizkušala Bohova, a ustrelila mimo vrat.

77.min: Priložnost za Pomurje! Kozarjeva je dobila žogo na enajstih metrih, a ustrelila preslabo in nastreljala gostujočo vratarko.

83.min: Rumeni karton pri Radomlju je dobila Begićeva.

86.min: Menjava pri Radomljah. Iz igre Boh, v igro Seršen.

90.min: GOOL! 6:0 za Pomurje! Po lepem utekanju se je v kazenskem prostoru sama pred gostujočo vratarko znašla Špela Kolb in dosegla svoj hattrick.

KONEC TEKME V BELTINCIH! Nogometašice Pomurja so tudi na povratni tekmi visoko premagale sicer trenutno drugo uvrščeno ekipo prvenstva in se uvrstile v finale pokala, ki bo v Kopru 29. maja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.05.2013 ob 18:48 kasinouri gost

      pa koga to sploj zanijmle ženski nogomet,razen tistij ka majo kaj s toga. Občina Beltinci bi naj rajši te pejneze ka dajo za njih,da za drujga društva ne pa ka ženski nogomet odžira finance drugim društvom.Iz Moravec so jih "izselili",tak bi mogli tudi iz Beltinec.

      7 23 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.05.2013 ob 19:33 komedija gost

      pa ka si nauri kakšni rezultati 6:0:) Ta liga je rejsan nekaj posebnega

      1 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.05.2013 ob 20:57 komedijant gost

      Točno, tej pejneze dati drugim klubom ka do meli za kišto piva, nej pa ka se vlaga v tej ženski nogomet, keri z vsako uvrstitvijo v ligo prvakinj in organizacijo turnirja prinese v Pomurje 100. 000 EUR- ov Evropskih pejnez. Zakoj bi se dalo 4.000 občinskih pejnez klubu, keri je samo z eno humanitarno akcijo tej pejneze vrno v občino. Se še spomnite stadiona 4 leta nazaj, tudi tu je razlika očitna. Mogoče pa bo nogometašicam naslednja postaja Murska Sobota, ker tudi ta štadion je potreben prenove.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.05.2013 ob 22:42 tragedija gost

      Edina svetla točka Pomurskoga nogometa, kera vrača v okolje nej pa ka samo pejnezi v njo letijo kak v vrečo brez dna brez kakšnogakoli haska. Če bi več klubov bilo organizeranih na ton nivoje bi tude naš šport malo drugače vo vido.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.05.2013 ob 22:46 taksinouri gost

      In vse tiho je bilo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.05.2013 ob 23:00 Medicius gost

      Bravo! Če ne gre dedom (kar marsikomu gre v nos), naj gre vsaj babam. 100% vas podpiram in upam, da boste dominanco pokazale tudi v KP!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.05.2013 ob 9:41 KAR NEKDO gost

      Malo se zamislite. Lahko pravimo da so v prvi ligi, lahko pa da so v najnižji ligi. In res je, poberejo večino denarja za šport v občini Beltinci, kar pa ni vredu. Prinesli naj bi 100.000 € Evropskega denarja. Koliko tega je bilo porabljenega v občini Beltinci. Malo oziroma skoraj nič. In to je zaslužek občine Beltinci od tega tekmovanja.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.05.2013 ob 15:25 jp gost

      so what!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.05.2013 ob 0:16 Domačin gost

      Beltinci gor ali dol ... te dikline se trudijo in z njimi vsa ekipa ŽNK Pomurje. Ges san mnenja, ka si občinske pejneze zaslužijo dejavna društva in to brez dvoma ŽNK Ponurje je takšno društvo, nej pa tiste, ka se dvakrat letno pokažejo tu pa tan. te pa mislijo ka so opravičene do sredstev. Te pejneze ka to društvo dobi, vlaga v sebe ... igrišče, opremo in dikline, nej pa v svoj lasten žep! Večina ka jih pomaga klube, delajo iz ljubezni do toga športa in to zastonj! Sam znan, kak je vodite drujštvo in iz ničesa nega nič! Na začetke je dosta lastnih vložkov, preden se ti obrestuje. Bravo in svaka čast diklinan!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      04.05.2013 ob 13:53 KAR NEKDO gost

      Sem slišala da v Beltincih ni več odbojkarskega kluba pa vseeno dobijo denar??????????????????????????''Kdo??????????????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      08.05.2013 ob 22:06 žnk gost

      Ženski nogometni klub Teleing Pomurje Beltinci in podjetje Teleing sta poskrbela še za eno pridobitev v Športnem parku Beltinci. Od danes naprej je tako v Športnem parku na voljo brezplačni brezžični internet WIFI. ŽNK Teleing Pomurje Beltinci se zahvaljuje g.Janezu Smolkoviču in podjetju Teleing za še eno nadvse pomembno pridobitev, ki jo lahko, z velikim veseljem, koristimo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.