https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Vid in Pero izpolnila željo Pomurki Dorini Gujt

05.05.2013 ob 7:30  

V oddaji Vid in Pero šov, ki je na sporedu na komercialni postaji vsako soboto, sta voditelja iz občinstva poklicala na oder prekmursko pevko Dorino, ki je potem zapela  s simfoničnim orkestrom.

 

Na POP TV so se odločili, da bodo gledalcem izpolnjevali njihove najbolj goreče želje v oddaji Vid in Pero šov. Zabavna oddaja, ki jo pripravljata Peter Poles in Vid Valič, izpolnjuje vse še neuslišane želje po nepozabnih doživetjih, nenavadnih početjih, razburljivih srečanjih z idoli, snidenjih s sorodniki in prijatelji kot tudi želje po čisto preprostih rečeh.

Dorina Gujt je včeraj sedela v občinstvu te oddaje z mislijo, da spremlja svojo hčerko zaradi prijave na avdicijo. Hčerka Ajda pa je svoji mami želela izpolniti največjo željo, to je, da bo enkrat pela s simfoničnim orkestrom.

Gostje tokratne oddaje so sicer bili žirantje oddaje Slovenija išče talent. Preden je prekmurska pevka odpela s simfoničnim orkestrom pesem Med iskrenimi ljudmi, sta ji žiranta namenila nekaj besed. Tako je Branko Čakarmiš povedal: »Dorina super izgledate, super pojete in imate čast, da odprete oder talentov!«, medtem ko ji je Damjan Damjanovič povedal: »Ogledal sem si posnetke in pojete zelo lepo in bilo bi prav, da vas pokažemo širšemu občinstvu.«

Foto: www.vip24ur.com

Kdo je Dorina Gujt?

Dorina Gujt je soboška vokalistka, avtorica besedil, skladateljica. Domačemu občinstvu je dobro znana kot vokalistka že natanko trideset let. Toliko namreč mineva od ustanovitve tria Doroja (katerega člani so poleg Dorine še Romi Kovačič in Janez Žekš), s katerim je začela javno nastopati.

    Fotogalerija