https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V murskosoboškem parku pričakujejo veliko smeha in zabave

Murska Sobota, 07.05.2013 ob 11:00  

Mestna občina Murska prireja v soboto, 11. maja 2013, med 11. in 17. uro šesti Družinski piknik v soboškem parku. Zato vabijo vse družine, da vzamejo odeje in napolnijo košare za piknik ter preživijo nepozaben dan v soboškem parku, kjer bo veliko smeha in zabave!

Čarodej Binč, Romana Kranjčan in številne prijazne maskote

Prireditev bosta povezovala in vse navzoče nasmejala humorista in člana skupine D'kwashen retasy Primož in Miran. V otvoritvenem delu prireditve ob 11. uri se bodo predstavili otroci vseh sodelujočih šol in vrtcev s plesnimi in glasbenimi nastopi. Po uvodnem programu bo otroke s svojimi pisanimi kreacijami iz balonov razveselil Čarodej Binč, nato pa bodo lahko otroci skupaj s starši sodelovali v različnih ustvarjalnih delavnicah, kjer bodo izdelovali pisane priponke, oblikovali metulje, vetrnice, papirnate zmaje iz krep papirja in drugih materialov. V glasbeni delavnici bodo spoznali različne glasbene instrumente in si izdelali ropotuljico ali se naučili novih plesnih korakov v plesni delavnici. Tudi letos bodo zbrani v parku lahko tekmovali v poučni igri ločevanja odpadkov, spoznali dejavnost Društva modelarjev Pomurja in se igrali razne taborniške igre skupaj s taborniki. Poleg tega si bodo otroci lahko dali poslikati obraz ali nohte in skakali po napihljivem smetarskem avtomobilu. Seveda pa bodo park kot vsako leto obiskale prijazne maskote, ki bodo male in velike razveselile z majhnimi nagradami in sladkimi presenečenji. Pa tudi na zastonj lučke ne bodo pozabili!

Živahen program bo ob 16. uri zaokrožila Romana Kranjčan s svojim programom za najmlajše.

Program bodo z delavnicami in poučno-zabavnimi igrami sooblikovale vzgojno-izobraževalne ustanove iz Mestne občine Murska Sobota: Vrtec Murska Sobota in Vrtec Lavra, OŠ I, OŠ II, OŠ III, OŠ IV Murska Sobota, OŠ Bakovci, Glasbena šola Murska Sobota, ter Plesna šola ZEKO, podjetje Saubermacher-Komunala, Društvo modelarjev Murska Sobota in taborniki roda Veseli veter.

Vzporedno z Družinskim piknikom bo v mestnem parku potekal Sejem nevladnih organizacij, ki ga letos že petič prireja Lokalna razvojna fundacija (LRF) za Pomurje. Mladinski informativni kulturni klub Murska Sobota se bo dogajanju pridružil na svoji terasi v mestnem parku, kjer bo v sodelovanju z Artfunk.si organiziral dobrodelno akcijo »Od srca do srca«.

V primeru slabega vremena bo prireditev odpovedana.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.05.2013 ob 12:08 gledalec gost

      Ta dva tako imenovana humorista s svojimi bebastim obnašanjem ne moreta nasmejati obiskovalcev edino jih lahko spravita v jok s svojimi bebastim nastopom.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.05.2013 ob 12:35 gost gost

      Res, od kdaj sta pa ta dva postala humorista? Prej bebca..s tem bi se strinjal..)))

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.05.2013 ob 13:43 gost gost

      Poceni reklama za nekatere vsem znane politike.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.05.2013 ob 21:21 PREKMURSKI ZET gost

      Težko bo kaj smeha in igre, ker narod nima penes, žal!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.05.2013 ob 22:20 gost gost

      šenki zdaj tou reklamejrate ka de v soboto itak cejli den dež pa nikoga nede

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.05.2013 ob 11:50 specialec gost

      tak san pa ge splanero....našo pa deco spakivan fajn na modrijane pri maksimuse...meli do šotor,tak ka nan dež nede prišo,do kože..vone ne se grilalo..tak,ka naša ma fraj glede kujanja..pa še vstopnine nega...tak ka....vsi mo meli nekaj od toga...deca do plesali na rožico nej pa ka bi gledali teva dva pajaceka tan...ge mo pa čako,gda ta začala preklinjate...toga nan nej trbej...znan pa,ka modrijane itak žgejo za staro pa za to našo deco tude...bar moja mala drugo ne drncka kak ti titi ti moja rožica....pa še dijšalo de od grila...sendviče lejko doma gen pod lugašon...komaj čakan....ajd..

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.