https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Plesalci kluba Zapleši z Urško Pomurje uspešni na državnem tekmovanju

14.5.2013  

V Novem mestu se je ta vikend potekalo Državno prvenstvo v modernih tekmovalnih plesih. Plesalci so tekmovali v kategorijah disco dance, hip hop, electric boogie, jazz in orientalski plesi. Tekmovanja se je udeležil tudi plesni klub Zapleši z Urško Pomurje.


Državna prvakinja v kategoriji Disco dance Freestyle mladinci, je postala Nuša Jud. Hkrati je s tem potrdila tudi prvo mesto v pokalnem seštevku.  Dobro sta se odrezali tudi Maja Pučko in Evelin Bukovec, ki sta pri otrocih v disco dance pari osvojili tretje mesto in obenem tudi tretje mesto v pokalnem seštevku, tretje mesto pa si je priplesala tudi mladinska disco formacija.

Ostali tekmovalci niso posegli po stopničkah, kar pa je, kot sta povedali Tea Vujić in Nina Fras, ki trenirata mlade plesalce, razumljivo, saj večina od njih tekmuje šele prvo leto in je večini to le dobra popotnica za nadaljnje delo.

Konec maja bo v Šenčurju še drugi del prvenstva, kjer bo sodelovala celotna šola s produkcijo, v kateri bo v eni točki plesalo preko 60 plesalcev.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.