https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Zaposleni v podjetju Radgonske gorice so se družili preko športa

Gornja Radgona, 18.05.2013 ob 10:00  

Če prav je narava v polnem teku rasti  in življenja je s tem seveda tudi povezano delo pridnih in marljivih ljudi, ki opravljajo delo na poljih , travnikih , gozdovih in vinogradih.  Tudi v družbi Radgonskih goricah, imajo ta čas veliko za postoriti v svojih vinogradih, vsa dela pa se morajo narediti na rok in tempo, ki ga narekuje sama narava.


Kljub veliko dela, ki ga imajo ta čas, so zaposleni v Radgonskih goricah našli včeraj čas za prve športne igre na radgonskem športnem centru. Dan so predvsem namenili druženju in igranju športnih iger med zaposlenimi. Pomerili so se v odbojki, košarki, vlečenju vrvi in badmintonu. Med drugim so tudi izbrali najmočnejšega in najmočnejšo v držanju steklenic penine z iztegnjenimi rokami.

Direktor Radgonskih goric Borut Cvetkovič je ob tem povedal: "V podjetju je treba nameniti za svoje zaposlene tudi čas za sprostitev, druženje in veseljačenje, le tako se bodo ohranjali dobri odnosi med vsemi zaposlenimi. Naše podjetje je kot ena velika družina, ki zmore in uspe le, če medsebojni odnosi dobri, cilji pa enotni." Takšno srečanje je bilo letos prvič, želijo pa si v naslednjih letih da postane tradicionalno.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Besedilo in foto: Marjan Slavič

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.