https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

Objavljene novice

Šahovska nedelja v Gornji Radgoni

 
V prostorih Radgonske osnovne šole, je Šahovsko društvo Gornja Radgona pripravilo tradicionalni konectedenski hitropotezni šahovski turnir „pomurske serije“.

Na turnirju, s katerim Radgonski šahovski zanesenjaki obeležijo tudi obletnico vstopa Slovenije v EU, je nastopilo 56 igralcev in igralk šaha. Igralo se je devet kol po švicarskem sistemu. Igralni tempo je bil 7 minut + 3 s dodatka na potezo, sodniki na turnirju so bili Dušan Kozic, Janko Narat in Vladimir Skuhala.
Predsednik ŠD Gornja Radgona Matjaž Husar, ki je odprl turnir se je zahvalil vsem, ki so pomagali pri organizaciji turnirja. V sicer zanimivem in borbenem tekmovanju je na koncu slavil FM Denis Gjuran. Za njim pa sta se uvrstila še dva FM Tomislav Gruškovnjak in Boris Kovač, vsi iz Murskosoboškega kluba Radenske Pomgrad. Med domačimi tekmovalci je za največje presenečenje poskrbel Silvester Puntigam, ki je zasedel visoko četrto mesto. Ostali igralci iz domačega društva, ki so zaigrali na turnirju so se razvrstili po naslednjem vrstnem redu: 20 Keglevič Andre, 21 Kosi Robert, 26 Slana Božo, 28 Koračin Alojz, 30 Mastinšek Marko, 32 Husar Matjaž, 34 Dvanajšček Dare, 36 Ružič Evgen, 49 Breznik Miha in 56 Stanek Jakob.

    Fotogalerija