https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

Posnemi kratki film in zmagaj na festivalu

14.10.2010 ob 11:20  

Do 4. novembra lahko mladi do 15. leta oddajo svoje kratke filme in se potegujejo za nagrado.

V Mladinskem informativnem in kulturnem klubu Murska Sobota se bo v petek, 12. novembra odvijal festival kratkega filma MIKKROFILM FESTIVAL, s katerim želimo organizatorji doseči predstavitev originalnih idej osnovnošolske filmske kulture.

»K sodelovanju vabimo tako osnovne šole, ki imajo video sekcijo oziroma video umetnike, kot tudi ostale posameznike do dopolnjene starosti 15 let. Vsi prijavljeni filmi morajo biti v DVD zapisu in morajo biti označeni z naslovom in avtorjem filma. Priložena mora biti tudi izpolnjena prijavnica za sodelovanje na festivalu, katero lahko najdete na spletnem naslovu festivala,« so sporočili iz MIKK-a.

Naslov za pošiljanje del je: Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota, Trubarjev drevored 4, 9000 Murska Sobota.

Vsa prijavljena dela na Mikkrofilm festival bodo uvrščena v izbor za prvo nagrado. O nagradi bo odločala 3. članska komisija, ki bo izbrala najboljši film po vseh standardih filmske in video kulture.

Zadnji rok za prijavo del je 4. november 2010. (Datum poštnega žiga)

Več informacij o festivalu je na spletnem naslovu : www.mikk.si/mikkrofilm 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.