https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Policija prijela Hildo Tovšak

24.05.2013 ob 7:45  

Policisti so našli nekdanjo direktorico Vegrada Hildo Tovšak. Na Twitterju so ob 6:26 objavili novico, da so v nočnem času v okolici Mislinje odvzeli prostost osebi, ki so jo v zadnjih dneh intenzivno iskali.


Policisti so sicer v minulih dneh preverjali najrazličnejše informacije o tem, kje naj bi Tovšakova bila, ljudje so sporočali, da naj bi jo videli v Portorožu, pa na letališču v Zagrebu, mediji pa so poročali, da bi lahko odšla tudi v Ameriko ali Kenijo k sorodnikom. V četrtek so vendarle postajale vse glasnejše govorice, da se verjetno še vedno nahaja v Sloveniji.

Nekdanja direktorica Vegrada Tovšakova je bila sicer do prejšnjega petka v priporu zaradi očitkov treh kaznivih dejanj nedovoljenega dajanja daril. Mariborsko okrožno sodišče je v petek zaradi prekvalifikacije očitanega dejanja s strani tožilstva pripor odpravilo, dan pozneje, ko je bila Tovšakova že na prostosti, pa ga znova odredilo. A Tovšakova se v pripor ni vrnila, zato je bila razpisana mednarodna tiralica.

STA

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.05.2013 ob 8:32 Ajoj gost

      Ta naša država je tuj en velki sekret... Samo si delo delajo, mislin zakoj so jo sploj šli v z zapora puščat? Ka so jo zaj te mogle iskate... Mah bokše ka več nič ne gučin... škoda guča

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.05.2013 ob 9:31 smrkci gost

      Ma to se grejo za skrivalnice in nas narod imajo za norce.To je bil naj novejši film,ki ga je posnela politika in tajkuni.Glede takih in podobnih zgodb je ,kriv tisti ,ki je pisal zakonodajo in potem vsi ostali,zakonodaja je napisana tako da je vprid,sodnikom,ODVETNIKOM,politikom,tajkunom,menedžerjem,s.p,delodajalcem,mafiji,sindikatom,itd....In če bi bog stopil dol iz nebes nemore rešiti slovenije,ker je ta banda hujša,kot hudič.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.05.2013 ob 10:52 gost gost

      kak so jo prijeli??? sama se je predala, buhtlni eni. že samo zaradi toga cirkusa bi jo ges zapro za 20 lejt.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.05.2013 ob 10:58 Del R gost

      Tau se tak leko samo v Sloveniji samo zgodi. V drzavi, kera podpira tajkune, politike, manijake ter , keri se na račun drzave bogatijo in kera jih še v neskončnost podpira. Večina naroda, pa te plačuvle za tej napake "elite". Zdaj je tak prepozno za spremembe. Bi resan trbelo pa kakšne sankcije ostre vzpostavit, nej ka se jih še omalizuvle tej lidij.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. RobinHood
      24.05.2013 ob 11:46 RobinHood

      Kdo je kje koga prijel ? Saj se je sama predala. Tudi iz pripora ne, ker je bila izpuščena. Edino kaj je bilo, ji niso mogli vročiti novega pripornega naloga, ker je ni bilo na domačem naslovu. Podobnih primerov je vsak teden en kup po vsej državi in noben ne pristane v medijih. Glavno je, da se je vsa Slovenija ukvarjala z eno žensko, ki sploh nikamor ni pobegnila. Med tem so se dogajale stvari od dviga DDV, do zvišanja prispevkov za zdravstveno zavarovanje, znižanje plča, in še kaj. Ampak to za medije in ljudi itak ni bilo pomembno. Raja je dobila debelo mastno kost, da so pozabili na DDV in vse ostalo. Živel Slovenistan.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.05.2013 ob 12:11 frenky gost

      .......mafija v politiki, mafija v sodstvu, mafija v cerkvi - torej cela država je ena sama mafija s % zlatih izjem....

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.05.2013 ob 12:18 323232 gost

      Saj zavolo pobega tuj dobi kazen. Je pa to dokaz slabo vodenoga postopka in hkrati, ka je tožilec nej bil podkupleni. Či bi bil, bi ona zaj že organizerano bila nege daleč in je vprašanje, či bi jo kda koli najšli. Od dveh fejst slabih varjant se je torej za resnično izkazala tista malo menje grozna.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.05.2013 ob 12:42 GOST gost

      KDO BO PA TO PLAČAL? KA SO JO EN TEDEN ISKALI. MI OVCE.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.05.2013 ob 12:44 niko gost

      Saj ona ni pobegnila ,temveč ji je prenehal pripor in so jo izpustili,drugič ni jo nihče našel ampak se je sama javila

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. RobinHood
      24.05.2013 ob 13:50 RobinHood

      Točno tako, niko. Glavno, da se je ta kost glodala ta teden, da ljudje niso videli, kaj jim vlada pripravlja. Sicer pa ena Hilda gor ali dol. Zato, ker se ljudje ukvarjajo s takimi nepomembnimi zadevami, nam lahko vladajo takšni, kot nam. Nihče se ne sprašuje, kaj bo prinesel dvig DDV, da o ostalih zadevah ne govorim. In PreVirant je hitel s tiskovno konferenco, kjer je pel hvalo policiji in samemu sebu. Glavno, da ima raja kost, oziroma Hildo za glodanje.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      24.05.2013 ob 14:03 Hilda(pa nej Tovšak) gost

      Hilda,Hildica...... Slovenčki,slovenčki, Pa saj je samo rožce polivala na svoji domačiji,pa nič narobe naredila,niti enega lasu nikomur skrivila,sedaj pa je kriva!!! naj mi nekdo pove,kaj je Hildica zgrešila,razen da je sto dušic ubila in se pri tem ni pretegnila' zakaj v priporu bi gnila,ko pa lahko uživa.? Saj ji vendar mati Slovenska vse to je dopustila...... Sram me je da sem Slovenka....... Sram naj bo inteligenčno v minusu Fišerja in lepo porjavelega Pličaniča.....če seveda vesta kaj je to sram in VEST!!!!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      24.05.2013 ob 15:38 gost-opazovalec gost

      Zdaj mate tou pametno pa dempokratično Slovenijo, v šteri se lejko zgodijo takše stvari, kak niti v eni najbole zabačeni državi iz štere se prinas norca deamo. Pa še dale bojte ponosni ,saj se iz ponosa da živeti. Glavno ka podpirate politike in še vedno SDS, ki je vse to omogočil in nastavil svoje lidi. Ja drži to, za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      24.05.2013 ob 18:54 hildek gost

      res so se potrudli za tako zverino!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      24.05.2013 ob 20:52 32323232 gost

      gost-opazovalec, Sloveniji ne škodijo samo koruptivni ljudje, ampak tudi ljudje, ki na vsakem koraku slikajo slabšo sliko, kot v resnici je. In ljudje, ki samo jamrajo, sami pa niso k razvoju prispevali točno ničesar. In tisti, ki jim demokratična (pa od tega ji še manjka kar nekaj) Slovenija ni všeč in jim je bila bolj všeč totalitarna Slovenija, kjer proti režimu nisi smel ničesar povedat ali pa zagovarjat drugačnih prepričanj, kot jih je za sveta razglasila oblast, tisti za moje pojme pač težko pridigajo, kakšna Slovenija naj je v prihodnosti. Ljudje, malo se zresnite in s svojo glavo razmislite, kakšno državo želimo, ne pa da tekmujete v tem, kdo bo bolj sral po domovini in kdo bo zahteval bolj krvavo represijo. Pa da ne bo pomote - niti slučajno ne branim stanja, v kakršnem je Slovenija. Marsikaj je zelo slabo za posameznika, ki ni pri koritu in to je zelo narobe. Dajmo pa vseeno biti vsaj malo realistični, poglejmo malo po svetu in v zgodovino in se odločimo, katera sredstva so primerna za premik na bolje in katera sredstva bi nas v resnici vrnila v položaj, ki bi bil za navadnega človeka samo še slabši.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      24.05.2013 ob 21:21 strk gost

      Pa kak narod ne razme, da je treba nareti nekaj da se narod zagreje in nato se lahko nekaj sprejme, brez velke buke. Hilda je pravi magnet, saj tudi meri tak delajo. To je gnila politika, katera pa mora biti, pa naj stane kaj mora biti ni težko. Tovšakova bo še nagrado dobila od strank, da so lahko bez ugovorov spremenili ustavo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      24.05.2013 ob 21:47 323232 gost

      Strk, daj no potrujdi se pa probaj še enkrat počasi pa razločno, ka mo te kaj razmile :P

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.