https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Domžale premagale Muro 05 z 1 : 0

Murska Sobota, 26.5.2013  

V 36. krogu Prve lige Telekom sta se na Fazaneriji pomerili ekipi Mure 05 in Domžal. Mura 05 si je že pred zadnjo tekmo zagotovila 9. mesto in s tem dodatne kvalifikacije za obstanek v ligi, kjer se bodo pomerili z Dobom, drugouvrščeno ekipo druge lige. Domžale pa so se s Koprom "na daljavo" borile za končno tretje mesto, ki pelje v evropske pokale. Na tribunah Fazanerije se je zbralo dobrih 1000 gledalcev, ki so videli zmago Domžal z 1:0.

Mura 05: Draković, Kozar, A. Majer, Bohar, Vaš, Travner, Vinko, Barbič, Kurbus, Sačer in Maruško. Klop: Cipot, Pucko, Mörec, Slana, Ploj in Atanasov.

Domžale: Vidmar, Skubic, Čadikovski, G. Vuk, S. Vuk, Gorenc Stankovič, Halilović, Balkovec, Ž. Majer, Janža in Kous. Klop: Andrić, Tirc, Osmanaj, Pihler, Rems, Korun in Požeg Vancaš.

Glavni sodnik: Vojko Goričan

ZAČETEK TEKME!

3. min: Iz kota za Muro bo podal Vaš. Bil je to lep predložek, žoga je prišla nekako do vrat, vendar v zmedi Sačer ni bil dovolj spreten, da bi žogo spravil v mrežo, meril je preko vrat.

14. min: Igra poteka med obema kazenskima prostoroma, do sedaj brez pravih priložnosti za ene in druge.

16. min: Lepa akcija Mure! Maruško je prodrl skoraj čez celo igrišče, podal na rob kazenskega prostora vtekajočemu Boharju, vendar je gostujoči vratar Vidmar pravočasno zapustil vrata, tako da ga je Bohar le nastreljal.

18. min: Priložnost za goste, po podaji z desne strani se je S. Vuk izmuznil prepovedanemu položaju, z glavo streljal proti vratom, a ustrelil mimo.

19. min: Udarec iz koga za Muro bo izvajal Vaš. Po podaji iz kota je v kazenskem prostoru bil najvišji Vidmar, ki je žogo zanesljivo ujel.

25. min: Igra je že drugič danes prekinjena zaradi poškodbe gostujočega vratarja. Ob tem naj omenimo, da Domžalam za osvojeno 3. mesto in nastopanje v Evropi zadostuje že točka ...

29. min: Še ena priložnost za Muro. Po hitro izpeljani akciji je Sačer žogo podaljšal proti Boharju, ki je nekoliko z desne strani ustrelil proti vratom, Vidmar pa je bil še enkrat na mestu.

31. min: Priložnost sedaj za goste, po preigravanju Čadikovskega je do žoge prišel G. Vuk, a je Travner žogo preusmeril v kot.

32. min: Menjava vratarjev pri Domžalah - poškodovanega Nejca Vidmarja je zamenjal Vjekoslav Andrić.

36. min: Vaš je prodrl proti vratom in ustrelil iz okoli 20 metrov proti vratom ter dodobra ogrel dlani Andrića, ki je žogo odbil v kot.

40. min: Kakšna priložnost za Muro! Travner je lepo prodrl po levi strani, podal pred vrata, kjer bi Bohar žogo z glavo samo moral potisniti v mrežo, a je zgrešil in priložnost je splavala po vodi.

43. min: Rumeni karton je zaradi prekrška nad G. Vukom dobil Kurbus.

45. min: Spremljali bomo štiri minute sodniškega dodatka.

45. min + 1: Gostje imajo prosti strel. Janža je ustrelil močno in zadel Sačerja v živem zidu.

KONEC PRVEGA POLČASA! V prvem delu prvega polčasa smo spremljali predvsem igro med obema kazenskima prostoroma, nato pa se je igra z nekaj priložnostmi na vsaki strani le razživela. Predvsem muraši so bili nevarni preko Boharja, ki pa ni znal izkoristiti ponujenih priložnosti.

 

ZAČETEK DRUGEGA POLČASA!

46. min: Rumeni karton je dobil Nejc Skubic.

47. min: Vinko je ustrelil od daleč, vendar je Andrić bil na mestu.

48. min: GOOL! 1 : 0 za Domžale. Po zmedi v domačem kazenskem prostoru je žoga na koncu prišla do Denisa Halilovića, ki je Domžale popeljal v vodstvo z 1 : 0.

53. min: Rumeni karton je dobil Alen Kozar.

54. min: Menjava pri Muri – Mitja Mörec je zamenjal Dejana Kurbusa.

55. min: Rumeni karton je dobil Žan Majer.

56. min: Do strela z glavo je prišel Sačer, a gostujoči vratar je bil na mestu.

59. min: Lepa priložnost za Domžale. S. Vuk se je sam znašel pred Drakovićem, ki je bil v dvoboju uspešnejši.

63. min: Druga menjava pri Muri – Alen Ploj je zamenjal Maria Sačerja.

65. min: Sedaj lepa priložnost za Muro. Ploj je prodrl po levi strani, podal pred vrata, kjer pa je eden izmed gostujočih branilcev Vinku žogo izbil dobesedno z noge.

66. min: Še zadnja menjava pri Muri – Aleša Majerja je zamenjal Darko Atanasov.

67. min: Kakšna priložnost spet za Muro! Kozar je podal pred vrata, kjer je vratar posredoval nespretno, do žoge je prišel Bohar, ki pa je situacijo zakompliciral, tako da je od vsega skupaj izsilil le kot.

72. min: Menjava pri Domžalah – Tadej Rems je zamenjal Žigo Kousa.

78. min: Draković je Janži obranil 100-odstotno priložnost.

81. min: Še zadnja menjava pri Domžalah – Erika Janžo je zamenjal Uroš Korun.

83. min: Rumeni karton je dobil Slobodan Vuk.

86. min: Rdeči karton je prejel Alen Kozar, zaradi prekrška nad Čadikovskim, ki bi v nasprotnem primeru stekel sam proti vratom. Gostje imajo prosti udarec iz roba kazenskega prostora.

KONEC TEKME! Domžale so z zadekom Halilovića premagale Muro 05 z 1 : 0.

 

Več fotografij v spodnji galeriji (Foto: Kristijan Škrlec) ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.05.2013 ob 19:03 sdgfhsgj gost

      Ko jebe muro

      6 26 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.05.2013 ob 19:50 i gost

      Glede na to, kak se je sodilo (praktično vse Domžalan v prid) bi komot pravo, ka je tekma bila odana... Sedaj pa čakajmo do petka, da izvemo glede licence in potem, če bo vse po sreči, še 2 tekmi z Roltek Dobom...

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.05.2013 ob 19:56 realist gost

      @gost - sdgfhsgj: Očitno tebe, glede na to, ka si klikno na članek pa komentiro?

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.05.2013 ob 19:59 kreten gost

      gost - sdgfhsgj Če te ne zanima, ne komentiraj, kje ti je kultura!

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.05.2013 ob 20:49 denis b. gost

      IMAM ENO PITANJE ZA NATAŠO IN TAU VPRASANJE MORE VSAKEGA TREJZNOGA ČLOVEKA ZANIMATI: GE VAN PEJNEZI ZA PLACEVANJE TEH HRVASKIH IN NAŠIH IGRALCOV????

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.05.2013 ob 20:57 gost gost

      gost-i, zdaj so pa sodniki krijvi ka ma mura slabe igralce keri ne vejo iz 100% šans gol dati.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.05.2013 ob 21:14 gost gost

      Muraši, zopet ste mi polepšali dan, hvala vam!

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.05.2013 ob 21:49 Bejsen kak vrag gost

      Ka se pa eni idete, ka ma veze či je Mura gnes zgibijla, glavno ka de dobijla licenco pa v ligi ostala. Zabiti škodoželjneži se vas nabijen prijdite lejko ena po ena ali pa si naidnouk.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.05.2013 ob 22:09 vej pa gost

      Rejsan,ta licenca je samo en paper,glavni so rezultate.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.05.2013 ob 22:54 ata gost

      zdaj kak je je mura licenco dobi drugo leto de pa spet med prvimi tremi

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      26.05.2013 ob 23:02 jpp gost

      Glede na kvaliteto igre zadnjih 6,7 kol, če Mura to obdrži, ali dobi gladko 5. ligo, ali gladko 2. ligo, ali pa gladko Evropo. Seveda SAMO s predpostakvo, ka Šimunđa ostane. ;) Hvala van za vse za letos in za lani!

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      27.05.2013 ob 8:05 prekmurec gost

      neven ka se še skos pritožuvlete nad muro. vsi smo znale kak je ka nega pejnez, samo ka so štenkaši cejlo sezono gučali o zadnon meste pa telko glij ka nej privoščili muri izpad. dečke so zaj v finiše sezone pokazale ka lejko špilajo pa ka so konkurenčni, lestvica ne kaže na tou ali jebiga neso vsi treneri za brezveze gučali ka je mura nej to ka kaže lestvica. zaj pa bi mogli vsi upati ka dobimo to licenco pa ka drugo leto boukše začnemo bar teko ka se nemo trousli do kunca če smo al nej v ligi. MURAAAA!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      27.05.2013 ob 10:16 www gost

      Čas bi že bil ka se NZS izjasni o licenci ne pa v petek ker je od dneva za ugovor poteklo že 10 dni.Ne razuem tudi skandiranje včeraj do zveze, mogoče štoj to ščej ka jih svadimo pa na šutnejo. Za denar s katerim bodo poplačani igralci in iz Hr je možno samo preko novoga sponzorja, če se rodi.Tudi tukaj bi predsednikca se že lahko izkašljala.Vsi tisti pa ki ste anti Mura pa se raje ne javlajte in ne odite na tekme.Škodoželneži raus.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      27.05.2013 ob 10:33 off mesec gost

      Ka je ta licenca nekši problem, vsi se fejst trudijo pa novi sponzor pride,.Po konci prvenstva de skupščina.Ej ka je trener pravo ka trava nej bila pokošena na igrišči pred tekmo pa se neje dalo špilate.Mogoče bi NZS mogla predpisati višino trave za licenco.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      27.05.2013 ob 11:25 gorgonzola gost

      Licence ne bo, ne razumem vas, kak se z tem ne morete sprijazniti. Tudi kvalifikacije ne bodo odigrane, ker ne Mura in ne Dob ne bosta dobila licence. V prvo ligo administrativno napreduje Novomeška Krka. Če vam kaj ni jasno se obrnite na športnega direktorja Krke Sašo Udoviča, pa vam bo kaj več povedal glede tega. Informacija je stoprocentna, tak da nehajte že sanjariti o licenci. Ker če bi Mura še eno leto igrala v prvi ligi, bi dolg iz milijon pa pol narasel na trimilijonski dolg. Te bi pa res razpadli do konca.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      27.05.2013 ob 11:38 murec gost

      Po pravilaj ne trbej ne licence ne pejnez, samo pitanje za štero ligo Tak to zgledne , ka samo za muro pravila ne valajo.Šče malo pa bomo videli što de nižjerangirani ligaš, nej se tak visiko nositi po radiji.Ne ka bi v naslednjoj sezoni bil radioprenos tekme iz Šalovec

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      27.05.2013 ob 11:51 poznavalec gost

      Kakše je tou kurblanje s kvalifikacijami. Tu nega logike.Če nega licence nega kvalifikacij.Tak ka prvo licenco zriktate!Ka čakate??

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      27.05.2013 ob 12:44 čefaušijabigorela gost

      vidin ka je tu gor preci takših ka samo šinfajo pa so fauš... ali či v ton uživlete te pač naj tak je ali na konci te nači gučale da te vidli ka nemate prav lp

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      27.05.2013 ob 12:56 gauda gost

      @gorgonzola idi spat, ker nimaš pojma. Kvalifikacije se odigrajo preden licenčna komisija odloča o Dobu. Kar se pa tiče Mura, bi pa moralo biti znano danes. Če pa bo, pa bomo videli/slišali/prebrali.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      27.05.2013 ob 14:25 german gost

      Zdaj če loto milijonarja trufin, doj kupin Muro pa rešin to krizo!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      27.05.2013 ob 14:59 miki gost

      gost - gorgonzola - ge nebe biu tak 100% kak ti, ka nede licence ;) nej ka bi se mogo v jezik vgeste, samo to mo ti pravo ;) nevem pa, ka bi naj Udovič meu z muro pa z licenco?? hehe, smešna izjava :))

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      27.05.2013 ob 15:57 tarzan gost

      Hej kaksne smešne mate no pridite ednok NAFTO gledat ka te te vidli ka je fuzbal prvo tehniko morate meti in te ostalo ovačik ste v kmici ha ha vuplen ka me razmite.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      27.05.2013 ob 16:09 ha gost

      Mura brez licence! http://www.nogometni-forum.si/snp/index.php/prvaliga/item/364

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      27.05.2013 ob 16:25 gost-skjgdh gost

      no pa smo tam ,v p...i .to se je znalo,pa sedaj de što kriv nišče,gema zadaj celer(robi) pa cipot sponzore,kak sta pravla ka naj topič odstopi pa de mlinopek včasih dal pejneze,sami lari fari,glavno ka je cipota od teh hrvatov pokasiral kak njegova rodbina ( igor-celec).

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      27.05.2013 ob 16:42 skjgdh gost

      Topicovi italijani pa nizozemci z velkin dugon.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. prekmurjerepublika
      27.05.2013 ob 17:01 prekmurjerepublika

      Sramota za celo slovenijo in slovensko ligo ka mura propadne. Zaj do te meli zavrč pa krko, pa triglave. Sramota za nas prekmurce, ka nemrete inouk prpelate v klub lidij, keri nebi kradnile. Lane se je dosta pejnez obrnilo od vstopnic pa od evrope. Ale samo bog zna, kama so tej pejneze šli. Ker smo pa tak pravna država, pa odgovarjo nišče nede. Sran vas je lejko

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      27.05.2013 ob 17:14 dixie gost

      Privoščilii ste Nafti , evo hitro se vam je povrnilo. Zdaj vodite 2:1 v (ne)licencah.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. prekmurjerepublika
      27.05.2013 ob 17:31 prekmurjerepublika

      Nebi ges primerjo nafta z muro, ker nafta je nikdar nej bila konkurenčen klub v 1. ligi, nikdar ste nej bilij višje kak 6, nikdar ste nej bilij v evrope, nič nejste osvojile, nite nemate nobenega vzdušja in spoštovanja. V prekmurje je velki klub ( pa če gli trenutno finančno katastrofalen) samo mura. Mij mo tudi v 4 ligi mele na vsakoj tekme vsaj 500 lidij, ker mo gvušno harale, nej kak nafta, ker komaj komaj vodi v pomurskoj lige.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      27.05.2013 ob 17:44 tarzan gost

      Ja bogme ka je vse osvojila ta mura vejpa ndno tekmo so nej zmagali edino to ka so jim pstili in da so takrat meli ceka nedovljenoga igrača ha ha zdaj se pa nekaj hvališite ka so vse napravili MALO PRIDITE NAFTAŠE GLEDAT KAKO RESAN TEHNIKO MAJO .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      27.05.2013 ob 17:54 manemoj gost

      Kdor visoko leta, nizko pade. Ekspresno od EL do 1. MNL MS. Sobočani polni sebe, sedaj se mečite ven in delajte norca. V osmih letih ste 2 krat zapravili klub.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      27.05.2013 ob 18:03 še ena šansa gost

      http://www.siol.net/sportal/nogomet/slovenija/novice/2013/05/prekmurski_klub_pred_celovito_prenovo.aspx

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      27.05.2013 ob 18:26 Gost gost

      Izredni postopek??????? Pa ka ste vij muraši več od boga ale ka?????? V prvo ligo ste prišli kak 4 v 2. ligi s povabilon....zaj bi pa šče s povabilon not radi ostali?????? Če se nevejte iti fuzbala te se ga nejdite pa basta

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      27.05.2013 ob 18:30 sd gost

      Lajko se zgodi ka bo Veržej kot novi drugoligaš , najbokši klub v Pomurju,

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      27.05.2013 ob 18:32 zdaj gost

      Upravni odbor in strokovni štab: predsednica kluba: mag. Nataša Horvat podpredsednik: / člani upravnega odbora: mag. Nataša Horvat, Dejan Kuronja, Fabijan Cipot in Jože Činč nadzorni odbor: Marko Martinuzzi disciplinska komisija: / ustanovitelji nogometnega društva Mura 05: Simon Horvat, Goran Gutalj, Drago Ružič direktor: Uroš Števančec športni direktor: Fabijan Cipot v.d. Tu je spisek pa se obrnite na njih, ZAKOJ so nej bili sposobno to izpeljati.Samo puno so znali gučati pa srati po drugih a sami so nej nika napravili.Bar do meli zadoščenje ka de v zgodovini kluba zapisano ka so oni bili tudi na položajah.Sramota od sramote,OF KEDEN je bar licenco skoz spravo vi niti toga,znali pa ste vse povprek šinfati pa davati izjave kak topič odide do sponzori in glealci drli v fazanarijo.Ge je zdaj kvazi novinar z rdečo kapico ka bi to malo pito ?aja to so pajdaši pa se takšnih vprašanj ne postavla.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      27.05.2013 ob 18:48 ha ho ha gost

      prekopirano S tem po besedah predsednice Mure Nataše Horvat upanje še ni umrlo. Po poročanju siol.net bo klub sprožil izredni postopek. "Res je, pritožba je bila pričakovano zavrnjena. Sedaj pa bomo sprožili izredni postopek. Razlog je, ker smo blizu dogovora z investitorjem iz tujine, imena pa ne bi razkrivala. Vendar bo znano kaj kmalu, saj treba urediti dolgove do nogometne družine in države. V danih trenutkih je upravni odbor naredil vse, kar je lahko, da smo sploh lahko izpeljali tekme. Sedaj se nadejamo le, da se uveljavi izredni postopek, s tem pa se nam odpirajo nove možnosti." "Storili bomo vse, kar bodo zahtevali investitorji. Namen je, da klub ne propade in pridobi licenco. Naj stvari prevzamejo profesionalci, saj smo že vsi zelo izčrpani. Lahko bi se izrazila, da smo v šprintu na 100 metrov že v izdihljahih tekme," je še dejala Horvatova, ki na položaj predsednice kluba bila izvoljena konec januarja. Zdaj kda je vse gotovo da ona izjavo ka naj nikak drugi prevzame ker so oni izčrpani :-)Pa ka so pričakovali ka de zavrnjena, svašta pravi amateri ste

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      27.05.2013 ob 19:07 gost gost

      Ka to je tan na fazaneriji v lüfti ka vsi nonstop gučijo o teh famotnih tujih investitorih??? Za crknoti je vse tou fküper. Isti drek je zdaj kak je biu pri Topiči.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      27.05.2013 ob 19:14 profi mura 05 gost

      Tej tuji investitori so prava rešitev.Pa ge so bili do zaj?Tou je kak prava tekma.Nikdar nan je nej dugi čas ,seskozi napeto do konca.Tak se dela.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      27.05.2013 ob 19:25 natasa gost

      E moja predsednica, ti si pospešila bolezen mure. V svojem mandatu si razen 10 intervjujev, nej naredila za klub NIČ. Organizirala si tekme---, kakšne bedarije govoriš,... Odstop je edino, kar vas reši.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      27.05.2013 ob 19:27 gost gost

      Verjetno te zdaj licenčno komisijo dali na vaš sramotilni steber, ker vas ovirajo pri delu.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.