https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: 10. koncert pevskih zborov v Turnišču

Turnišče, 28.05.2013 ob 9:45  

Včeraj so na osnovni šoli v Turnišču pripravili 10. koncert zborov Turnišče. Na koncertu je sodelovalo pet pevskih zborov, ki so obiskovalcem pripravili zanimiv in pester program.

Na odru so se zvrstili: otroški pevski zbor Vrtca Turnišče pod vodstvom Stanke Perčič in spremljavo Mateja Pucka na klavirju, ki so zapeli pesmi Marko skače, Lužarsko in Tinca je dobila kužka.

Predstavil se je tudi otroški pevski zbor Turnišče Pojoče bučke pod vodstvom Anemarije Krvišek in ob spremljavi Olge Kous (klavir), Romana Zavca (klarinet), Mateja Pucka (harmonika) in Luke Ščavničarja (kontrabas). V svojem programu so zapeli naslednje pesmi: Čira-čara, Ta šopek nikoli ne ovene (solist: Marsel Škraban), Po Koroškem – Po Kranjskem in Rdeči čeveljci.

Mlajši otroški pevski zbor Osnovne šole Turnišče pod vodstvom Mateja Pucka in spremljavi Olge Kous na klavirju je zapel pesmi Kje je luna, Tri race – tri pure in Faioti veseljaki. Otroški pevski zbor Dvojezične osnovne šole Dobrovnik pod vodstvom Anemarije Krvišek in spremljavo Olge Kous na klavirju je zapel pesmi Aleluja, Če bi se svet nazaj vrtel in Srečanje (solistka Žanet Glavač). Mešani pevski zbor Osnovne šole Turnišče pod vodstvom Anemarije Krvišek in ob spremljavi Olge Kous na klavirju, Mateja Pucka na klavirju, Romana Zavca na klarinetu in saksofonu, Alojza Miholiča na trobenti in Boruta Horvata na kitari.

Ob zaključku se je ravnateljica Melita Olaj zahvalila vsem, ki so sodelovali in pomagali pri organizaciji in izvedbi prireditve. Prav tako se je zahvalila vsem učencem, ki so pridno hodili na vaje, ter obiskovalcem, ki so z navdušenjem prisluhnili programu, ki so ga pripravili.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.