https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Zmagoslavje nogometašic Teleing Pomurja iz Kopra v fotografijah

Koper, 30.5.2013  

Kot smo že poročali, so nogometašice Teleing Pomurja po zmagi nad Rudar Škalami osvojile drugo zaporedno pokalno lovoriko. Sedaj vam utrinke ponujamo še v galeriji.

Več fotografij v spodnji galeriji (Foto: Boštjan Rous) ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.05.2013 ob 10:22 sportal gost

      tak be zgledala mura ce bi bila brez kunkorence to je bv :)

      2 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.05.2013 ob 13:14 faušija gost

      Faušija, faušija, faušija, glupani, ki se skrivate za vsemi temi objavami. Nik sestavi neko žensko ekipo in bodi najboljši v državi, po možnosti 10 let zaporedoma, jaz ti bom od srca čestital.

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.05.2013 ob 14:34 aaa gost

      ge ne ven kak lejko takši omejenci, kak sta prva dva obstajajo!!! Ne mislin se spuščati na nivo takših primitivcev, ker te premagajo z izkušnjami! bravo ŽNK!! vsaj nekaj pozitivnoga!!

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.05.2013 ob 15:06 Bravo gost

      Bravo nogometašice, lejko smo fejst ponosni na vas!

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.05.2013 ob 20:21 maradona gost

      prviva dva sta ridniva sumara,teva bi mogli zaposliti ka bi v pondelek poslujšala pa glidala kak trava rasti,za takše veleume in strašne ponavalce fuzbala in skratka sejh športov mijslin ka nebi najšli baušoga dela..kak prvo saka van čast dikline ste resno najbauše,saka van čast in še puno uspehov naprej..kak drujgo pa marsištera ženska bauše fuzbal brše kak pa oviva strašniva poznavalca tan gor...še enkrat bravo nogometašice!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.