https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Beltinški vrtec se je za en dan spremenil v Hišo pravljic

Beltinci, 01.06.2013 ob 7:15  

Včeraj popoldne je bilo pestro v beltinškem vrtcu, saj se je le-ta prelevil v pravo Hišo pravljic in privabil mnogo otrok ter njihovih staršev.

 

Deževno in hladno vreme ni pregnalo malčkov, ki so razposajeno tekali po igrišču, njihovi starši pa so se stiskali pod dežniki. Med nagovorom dobre vile se je iz ozadja prikradla strašna čarovnica, ki se je pazljivo smukala med drevesi ter si ogledovala otroke. A dobra vila je imela rešitev, če bodo otroci poslušali pravljice, bodo pregnali zlobno čarovnico.

Otrokom ni bilo treba dvakrat reči, hitro so zasedli pravljične sobe, od gusarske, babičine, snežne, medvedkove do sobe palčkov, sobe pri navihanem zajcu ter Pepijevega gnezda ter radovedno prisluhnili pravljičarkam. Vsaka soba je bila posebna in je imela drugačno tematiko, za vsako pravljico, ki jo je otrok poslušal, pa je dobil pečat. Otroke s tremi pečati je na koncu pričakalo posebno presenečenje, vilinska soba s svetlobnimi efekti. Med menjavanjem sob pa so se otroci lahko okrepčali s čajem in jabolki.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.