https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Turnir mladih selekcij na soboški Fazaneriji se je začel

Murska Sobota, 2.6.2013  

Na Fazaneriji v Murski Soboti je bilo zelo živahno že včeraj, saj so mladi nogometaši zasedli glavno in pomožno igrišče, kjer se 92 ekip iz Slovenije in tujine meri v dvodnevnem 4. turnirju mladih selekcij Ford Open Avto Rajh.

Zbralo se je veliko število mladih nogometašev, ki se borijo za najvišja mesta. Turnir je potekal do poznih popoldanskih ur in se bo zaključil jutri. Turnir so obiskali tudi judoist Matjaž Ceraj, pomurska atletinja Sonja Roman in smukač Andrej Jerman, predstavila se je tudi Slovenska vojska. Organizatorji pa obljubljajo precej spremljevalnih dejavnosti.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

Oglejte si tudi:




FOTO: Mura 05 slavila pri U10, Čarda druga pri U6 in U8


    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.