https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

ŽNK Teleing Pomurje ob 400 € zaradi transparenta, trofeje pa kar dežujejo

Beltinci, 4.6.2013  

ŽNK Teleing Pomurje je v petek dodobra pretresla odločitev Disciplinske komisije pri Nogometni zvezi, ki je klub zaradi izobešenega transparenta na sredini finalni tekmi pokala oglobila za 400 €. Bolj razveseljiva novica pa je, da so Pomurke po članicah postale prvakinje tudi v kategoriji do 14 in 17 let.

Spomnimo, nogometašice Teleing Pomurja so v sredo na finalni tekmi Slovenskega ženskega pokala v Kopru premagale Rudar Škale s 3:1. Pred tekmo so navijači izobesili hudomušen transparent, na katerem je pisalo: "Kje so Beltinci? Oddaljeni od Velenja tako daleč, kot Rudar od naslova prvakov!" Tovrstna zbadljivost je bila očitno za NZS preveč, saj je delegat Branko Gros, ki je, ironično, doma prav iz Beltinec že pred tekmo naročil navijačem naj transparent odstranijo, saj v nasprotnem primeru tekma ne bo niti odigrana.

Pravi šok za klub pa je sledil v petek, ko so prejeli sklep Disciplinske komisije, ki je klub oglobila za 400 €. Dodajmo, da je transparent bil odgovor na provokacije kluba iz Velenja, "kje so Beltinci, bogu za hrbtom, periferija, ..." za katere Rudar seveda ni bil kaznovan.

Transparent, ki je klubu "pridelal" 400€ kazni

Zapisnik podajamo v celoti:

Ljubljana, 29.05.2013
Št.: 6087/13 Ozn.: TEKM RR/BK/MB

Z A P I S N I K

30/2013. obravnave disciplinskega sodnika NZS, ki je bila v petek, 31. maja 2013, in na kateri je na podlagi 37. člena Disciplinskega pravilnika (v nadaljevanju: DP) sprejel in izdal naslednji
S K L E P :
ŽENSKI POKAL NZS 2012/13, 5. krog, 29.05.2013
ŽNK TELEING POMURJE : ŽNK RUDAR ŠKALE


Zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijaške skupine oziroma njenih članov – navijači ekipe ŽNK TELEING POMURJE so pred tekmo in po zadnjem sodnikovem žvižgu na ograjo tribune izobesili transparent z žaljivo vsebino do nasprotne ekipe, se na podlagi 9/1., 18., 25., 29/1. in v povezavi s 13. členom DP ŽNK POMURJE BELTINCI izreče denarna kazen v višini 400 € /z besedo: štiristo evrov/.

PRAVNI POUK:
Proti izrečenim sklepom disciplinskega organa je dovoljena pritožba v roku 3 dni od prejema zapisnika obravnave disciplinskega sodnika. Pritožba je pravočasna, če je oddana zadnji dan pritožbenega roka priporočeno, po pošti in vplačana pritožbena taksa v višini 400 € na TRR NZS: 3300-0000-0606-726.
Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. O pritožbi odloča komisija za pritožbe NZS. Pritožbo lahko vložita kaznovani ali njegov klub ter tisti, ki je predlagal uvedbo disciplinskega postopka.

Nogometna zveza Slovenije
Roman Rogelj l.r.
Namestnik disciplinskega sodnika NZS

V vednost:
- arhiv, tu.

ŽNK Teleing Pomurje s kaznijo ob bok Olimpiji

Kazen Teleing Pomurju lahko po finančni plati primerjamo s tekmo 32. kroga Prve lige Telekom, ko je disciplinski sodnik po večnem derbiju med Mariborom in Olimpijo kaznoval obe ekipi. Po tej tekmi je Olimpija prejela kazen 500 € z upoštevano predkaznovanostjo kluba zaradi metanja bakel in prekinitve tekme v 61. minuti zaradi "dimne zavese".

Res lepa gesta krovne zveze, ki se trudi za promocijo ženskega nogometa. 

Trije naslovi državnih prvakov že v rokah beltinškega kluba

Na drugi strani pa klub iz Beltinec osvaja trofejo za trofejo. Potem ko so že pred dvema tednoma članice osvojile že drugi zaporedni naslov državnih prvakinj in prejšnji teden še isto slovenski pokal, so ta konec tedna svoj naslov osvojile tudi igralke U-14 in U-17. Čestitke!

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.06.2013 ob 11:43 Gost gost

      Tko če kome nego svoj svome.....svaka ti čast Gros res si legenda (beri: budalo), ko bi se tak kot si se zdaj grebel, grebel tudi ko kdo "žali" prekmurce bi bilo še boljše

      22 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.06.2013 ob 12:35 Chico gost

      Če je to g. Branko Gros prijavo kot delegat, te je nej čudno ka vrag đemle pomurski in prekmurski nogomet. Sami sebi smo dali kazen. V tem plakatu ni nič žaljivega, so samo dejstav, ki so se pokazala. grosa ven z MNZ. Ajde Lendavčani skinite ga.

      21 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.06.2013 ob 12:48 joc gost

      Gros je grobar pomurskega fuzbala!! on je razfuko pomursko ligo, on je ščel sodnikan v času recesije vekše plače date, on zahtevo ka se v rakičani tekma v snegu špilala, popoldne so pa tekme odpadle... grebator!!

      23 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.06.2013 ob 14:34 GGOTS gost

      DRAGI LJUDJE TO JE SRAMOTA ZA NZS

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.06.2013 ob 15:54 cajgar gost

      Sramota resan eh še to uničijo toga GROSA trebej pelati v lenti ha ha.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.06.2013 ob 19:41 gost gost

      golazen,

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.06.2013 ob 20:35 Medicius gost

      Moto naše države je vzeti tistemu, ki ima malo ali nima. Očitno je tako tudi v športu. Gnilobe od gnilob!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.06.2013 ob 6:45 hasan gost

      menjati nezamenljive predsednike medobčinskih nogometnih zvez, predolgo so že v sedlu

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      06.06.2013 ob 7:56 zoja gost

      GROS-to ka si napravo lejko napravi samo debil.NZS-dajte obrazložitev ka je bna tom trsparentu žaljivega za 400 evrov..? TO PA KAN DELAJO NAŠI LIDJE KERE JE NASTAVO NAROD PA SMO SI SAMI KRIVI MARIBOR SE JE ZBUDO PREKMURJE PA PODPERA TO ŠTIHEC MURA TOPIČ -KUMONALA -PENEZI -OSTO PA JE SAMO DUG ...GE SO PA PENEZI OD EVROPE ..SPONZOROV ..KART ?????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      06.06.2013 ob 17:02 .. gost

      NZS Lopovi!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.