https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Motoristično srečanje v Bakovcih

Bakovci, 01.06.2013 ob 19:00  

Ta konec tedna v Bakovcih pri »starem mlinu« poteka srečanje motoristov, ki ga organizira motoristični klub Jekleni jahači.


Danes so se čez dan motoristi družili v vožnji, nato pa je sledil zabavni del z glasbenimi skupinami Resonanca, Shotguns in Trifrtalenadeset, vrhunec večera pa bo striptiz, ki se bo odvil v poznejših urah. Mnogi motoristi bodo na dogajalnem prizorišču kampirali, srečanje bodo jutri zaključili s skupnim zajtrkom. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.06.2013 ob 23:03 haha gost

      Koja beda!

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.06.2013 ob 0:05 jg gost

      gost-haha: beden si ti....

      3 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.06.2013 ob 1:44 gost

      Spomnim se, da je nekaj let nazaj bil moto dogodek nekaj kar je zasenčilo vse dogodke v bližnji okolici. Dandanes se mi zdi, da ima že vsako "selo" svoj MK in tudi veselico, kjer se bendi ponavljajo iz leta v leto, mogoče se samo rotirajo med klubi. Večino obiskovalcev ne zanimajo eni in isti bendi skoraj vsak vikend, Resonanca je recimo bila v začetku maja v Križevcih in sedaj v Bakovcih spet. Predlagam, da se vodje MK sestanejo in za 2014 dogovorijo en MEGA 3 dnevni biker fest, nekje v Pomurju. Mislim, da bi se takega dogodka udeležilo mnogo udeležencev, predvsem če bi igrala TOP skupina, pa ne misliti na Metallico, Riblja Čorba bi bila dovolj. Dobiček pa se naj razdeli med MK. Vsak MK pa ima vseeno potem še priložnost za samostojen "clubhouse party".

      19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.06.2013 ob 11:11 RoadWarrior gost

      ite vsi malo do Kečeka pa ga pijtajte kak se delajo prava motoristična srečanja. tisti kateri ste si včeraj šparete kupili tak ali tak ne vejte kak pravo MC srečanje izgledne.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.06.2013 ob 13:02 oj gost

      mater ste pametni vsi. bar se nekaj dogaja. o sebi nevejte Nič pametnoga povedati pa blatite druge. Pa če ste čedni pa puni idej nekaj organizerajte, ................................... bedaki bedni

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.06.2013 ob 13:11 honda gost

      vceraj katastrofa

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.06.2013 ob 13:31 joc gost

      motorje nasplošno prepovedati, ker z motoron si kupiš smrt, pa še nedolžen "izsiljevalec" prednosti odgoparja in te ma na vesti.

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.06.2013 ob 20:12 g gost

      Hebala te nacionalistična srbska riblja orba..joj..koje kretene premoremo na tej naši ravnici.

      2 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.06.2013 ob 21:36 gg gost

      hebala tebe tan v lendavi mađarija zato si takšen butec

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      02.06.2013 ob 23:32 ghost rider gost

      gost joc ti si sploj nej motorist pa sploj nevejš kak vožnja z motoron v vide..vsi samo vidite ka motoriste naredimo...nišče pa ne vide toga kelko lidij povzroči nesrečo z autojon ka ne upoštevajo nas motoristov in izsiljavlejo prednoste pa nevejš ka vse nej...ka pa se teh motoristov v bakovcaj tiče prvič je blo in če nebi vreme sfukalo bi znalo bite še kar zabavno vse skup..dajmo priložnost vsen ka so tu..drgoč de malo bokše vreme malo drugačna atmosfera pa de vse ql eni se za lkakše majo pa niti toga nikdar nemajo!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      03.06.2013 ob 8:13 joc gost

      ghost rider-tao za mene nej izsiljevanje prednosti, kda nešče ide na cesto ali z nje pa se en blesavi motorist z 200 km/h v njega zaleti! http://www.zurnal24.si/umrl-28-letni-motorist-clanek-195523 http://www.zurnal24.si/od-zadaj-nasadil-dva-kolesarja-clanek-193057

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      03.06.2013 ob 13:00 Motorist gost

      Vsi , ki tu komentirate da so motoristi divjaki, ker se eden brez čelade in izpita zaleti v steno, se mi zdi škoda zgubljat besed. To je enako kot on bedak v LJ ko je z avtom povozil nesrečni 19 letnici, pa takoj pametnjakoviči skupaj potisnejo glave, da zvišajo kazni. Policija takoj joka , da oni nič ne morejo, pa sedaj spet lahko zasegajo avte,(3x po 3 kaz. točka pa ti zasežejo butalci osebno vozilo) 3 kaz točke pa dobiš če 30 m za oznako naselja prevoziš 14 km in če imaš res nesrečo se ti to lahko dogodi 3x zapored Skratka neumnostim ni konca. Vsak resen motorist, pa tudi vsi motoristični klubi strmijo k varnosti in verjemite nikomur ni v interesu da po naselju divja 200 km na uro. Pravi motorist brez zaščite nikol ne gre na cesto, res nikoli. Tako da , taki ki vsepovprek kritizirate motorista, ker mu nekdo izsili prednost je velka neumnost. Kar se teh srečanj tiče, pa je morda dobra ideja, da bi več MK naredilo skupno srečanje. Je pa res, da vreme iz leta v leto pokvari prireditev in MK Bakovci imajo to srečo da jim vreme ponagajalo že 4. leto, prej kot moto pikniki. Strinjam se, da se skupine ponavljajo, vse pa je seveda pogojeno s stroški, ki pa res niso majhni. Veliko vsega požre birokracija v tej naši državi, rabiš za prireditev dežurnega potapljača, ker je v bližini stara struga reke Mure ki ni aktiva že 30 let, v njej pa manj vode kot na cesti v eni luži, pa 100 papirjev itd.. in vse skupaj je za klube prevelik zalogaj. Sam poglejet, kolk je veselic v Pomurju?? Čista 0, ker država je pogoltna in neumna, in kjer se da zakomplicirati to naredi na 1000 načinov. Zakaj bi bilo nekaj enostavno kot je v naši sosednji avstriji, če smo SLO bolj papeški od papeža. Tako da, prireditev je bila dobro organizirana, žal slabo vreme, pomanjkljivost pa dovoz do prireditve, ki ob slabem vremenu odvrne marsikaterega motorista , se pa pri prebivalcih Pomurja močno čuti tudi kriza-ni denarja.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      04.06.2013 ob 17:08 gost-moto dirkač gost

      vsi ki tako ali tako kritizirate moto srečanje v bakovci vas je lahko sram kajti pljujete v lastno skledo in povem vam to delajo sami taki ki od ničesar nimajo pojma so kot naša vlada zato nam je pa tako dobro v naši sloveniji vsi ki kritizirate niste sposobni jajceve juhe skuhat ne pa da bi organizirali moto srečanje kot so bakovski motoristi z moje strani vsaka jim čast kajti ob takšnem vremenu so korajžno in verjetno polni optimizma na boljše vreme organizirali moto zbor fantje imajo jajca ni kaj kar tako naprej.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      05.06.2013 ob 7:57 metulj gost

      Vedno je tak ka komentirajo tisti kerih sploh poleg ni, tisti nevoščljivi šteri si potujoma želejo ka nebi nišče nikan več šao... to je žalostno. Bakovskim motoristom čestitke na organizaciji in prireditvi... ta vikend je vsen keri so meli prireditve zagodlo vrejme...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.