https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Farmtech Veržej utrdil vodstvo po zmagi nad Čardo

Veržej, 3.6.2013  

V 24. krogu 3. SNL - vzhod je vodilna ekipa Farmtech Veržeja gostila Čardo s sredine lestvice. Na odmor sta ekipi odšli brez zadetkov, so jih pa zato gledalci v drugem polčasu videli kar pet.


Povedli so gostje v 54. minuti, strelec je bil Pavel. A veselje gostov ni trajalo dolgo, le pet minut kasneje so domačini prek Lovrca izenačili. Nato pa so domačini s tremi zadetki potrdili premoč in dva kroga  pred koncem sezone ostajajo trdno na vrhu lestvice. V naslednjem krogu bodo veržejski nogometaši gostovali pri Šmarjah pri Jelšah, ki so v tem krogu doma klonili proti Aha Emmi Bistrici.

Farmtech Veržej : Čarda 4 : 1 (0 : 0)

Strelci: 0 : 1 Pavel (54), 1 : 1 Lovrec (59), 2 : 1 Sečko (71), 3 : 1 Lukač (81), 4 : 1 Sečko (90) 

Gledalcev: 160

Farmtech Veržej: Andrejč, Pelcl, Lovrec (od 84. Rožman), Lukač, Kavaš, Vidmar, Kurbus, Trstenjak (od 60. Hodnik), Kaučič, Karnet (od 69. Sečko), Ropoša.

Čarda: Prša, Recek, Flisar, Cifer, Pavel U., Horvat (od 85. Vöröš), Barbič, Pavel G., Zadravec, Škafar, Kos (od 79. Vogrinčič).

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.06.2013 ob 22:59 BRZI gost

      Sramota ka Veržej na takšen način prihaja do točk! Prvi gol ki ga je vido samo stranski sodnik ki je bil od korner zastavice 20m in on je vido ka je žoga se odbijla od prečke prek črte! Sramota pa normalno ka je po takšnon sojeni igralcan spadnola morala in koncentracija.Drugače pa Veržej si sigurno v toj ligi ne zaslujži prvoga mesta!

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.06.2013 ob 11:08 pika gost

      ne na pamet

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.06.2013 ob 19:18 gost .. gost

      gost brzni ..ne na pamet ..eni smo gledale tekmo pa je bija gol ..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.