https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Naporen in uspešen vikend gimnastičark iz DŠR Murska Sobota

4.6.2013  

Gimnastičarke iz DŠR Murska Sobota so se ta vikend udeležile kar dveh tekmovanj.

Tekmovalke športne gimnastike so se minulo soboto udeležile 6. odprtega prvenstva Bežigrad v skokih na veliki prožni ponjavi.

Dekleta so se sodnikom predstavile z obvezno in poljubno vajo. Obvezna vaja je v naprej sestavljena za vse tekmovalce določene kategorije, poljubno vajo pa si sestavijo na podlagi tega, kar odgovarja posamezniku.

Ekipo mlajših deklic so sestavljale Asja Benčec, Maja Čopi, Tara Jug, Živa Buzeti, Ela Roš in Julija Bednar. Z uspešno končanimi vajami so ekipno pristale na 3. Mestu, mladinka Natalia Lončar pa je z izvedbo obeh vaj in zasedla uspešno 6. mesto.

Po sobotnem tekmovanju so se nekatere članice Društva za športno rekreacijo Murska Sobota udeležile zaključne tekme v Šiški. V 4. stopnji je Julija Bednar zasedla 30. mesto, Maja Čopi je tekmovala v 5. stopnji in si prislužila 10. mesto. V 6. stopnji je društvo predstavljala Natalia Lončar in se uvrstila na 8. mesto. Asja Benčec je tekmovala v kategoriji kadetinj, kjer je bila na 9. mestu, v kategoriji kadetinj in mladink pa na 10. mestu; v tej kategoriji si je na preskoku prislužila bronasto medaljo.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.