https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Plesni klub Zapleši z Urško nastopil na prvenstvu v Šenčurju

04.06.2013 ob 12:30  

Šenčur pri Kranju je ta vikend gostil še drugi del prvenstva v modernih tekmovalnih plesih. Plesni klub Zapleši z Urško se ga je udeležil s svojo produkcijo z naslovom Alice v čudežni deželi.


V skupni točki celotnega kluba je plesalo čez 60 plesalcev vseh kategorij, v kateri so predstavili priljubljeno pravljico na plesni način. Točka z bogato koreografijo Nine Fras, pa je edino sodnike pustila ravnodušne in na koncu so mladi plesalci osvojili tretje mesto. S tem so dobili tudi možnost, da se udeležijo svetovnega pokala, ki bo potekal septembra v nemškem Bochumu. Tja odhajajo tudi solisti, dvojice in mala skupina, kjer bodo, skupaj z ostalimi plesalci iz slovenskih klubov, branili državne barve na Evropskem prvenstvu v kategorijah Disco Dance.

V Šenčurju je tekmovala mala skupina otrok v kategoriji Street dance show in z točko Gosenice osvojila četrto mesto. Erik Makoter in Eva Stolnik pa sta v paru priplesala končno osmo mesto.

Na dobrodelni produkciji bodo zbirali denar za RK Slovenije

Ob koncu sezone, ki po odhodu nekaj tekmovalk, ni bila tako uspešna kot lanska, plesni klub skupaj z plesno šolo organizira 15. junija 2013 v Ljutomeru dobrodelno  produkcijo. Za Rdeči križ Slovenije bodo zbirali hrano in šolske potrebščine za otroke iz socialno ogroženih družin. Hkrati pa bodo predstavili vso znanje, ki so ga osvojili v tem letu.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.