https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

TRENDI

Modna zgodba: Adriana Muhič

5.6.2013  

Sedemindvajsetletna Adriana Muhič že od otroštva živi za modo. Ima precej izkušenj z modo, njen zaščitni znak so dolge noge, ki jih rada poudari; ne more brez visokih petk in modnih dodatkov.


Skoraj 28-letna Adriana Muhič prihaja iz Gornje Radgone. Po poklicu je upravna organizatorka, trenutno zaključuje magistrski program javne uprave. Izkušnje si je začela pridobivati pri agenciji Vulcanomodels, z modo izraža svojo osebnost.

Učila se je od Nine Rajbar

Začetne izkušnje z manekenstvom si je Adriana pridobila z modno agenijo Vulcanomodels, kjer je pričela z začetnim tečajem, kjer je bila njena učiteljica Nina Rajbar ,trenutno zelo znana manekenka ter hkrati njena najboljša prijateljica. Udeležila se je nekaj modnih revij in delala kot hostesa na raznih prireditvah. V Ljubljani je nosila kreacijo Jessice Jagec na modni reviji ZOO fashion. Snemala pa je tudi turistični promocijski film za slovenska spa zdravilišča.

Brez petk ne more

Vzornica iz sveta mode je za Adriano Heidi Klum, ki s svojim nasmehom izžareva veselje in pozitivno energijo. Njen najljubši stil je športno-eleganten; pri tem npr. obleče kavbojke, majčko in blazer ter zraven visoke pete. »Visoke pete so pri meni zelo pomembne, saj včasih niti v trgovino ne grem brez njih kljub moji velikosti 178 cm. Že kot majhna sem zmeraj nosila visoke pete. Moj večni spremljevalec so seveda tudi sončna očala. Prav tako ne sme manjkati šal in nakit,« nam zaupa.

Obleka naredi človeka

»Moda mi veliko pomeni, saj kaže tisto, kar sam si. Še zmeraj se strinjam s citatom »Obleka naredi človeka« Prav tako je prvi vtis človeka vedno najpomembnejši. Ljudje si najpogosteje zapomnijo, kaj je človek takrat imel oblečeno, obuto, kakšna je bila frizura in ličila. Oblečeš si to, v čemer se dobro počutiš, predvsem pa spremljaš trende. Že od otroških nog sem se rada ukvarjala s tem, da sem doma ustvarjala različne stylinge in bila vzor ostalim prijateljem. Večkrat me je kdo vpraša za kak nasvet glede tega in mu z veseljem pomagam,« pove o svojem dojemanju mode.

Najraje na svojem telesu poudarja svoje tanke dolge noge, pri tem ji jih visoke pete še bolj podaljšajo in naredijo idealno linijo. Prav tako poudarja oči, saj s tem izražam svojo osebnost. Idealna postava je po njenem mnenju tista, v kateri se sam človek dobro počuti. Vsake oči imajo svojega »malarja«, nekomu je všeč to, drugemu ono. »Če bi bili vsi enaki, ne bi bilo idealov in osebnosti. S tem pa, da smo ljudje vsi zelo različni, je vsak v sebi zase idealen,« meni.

O svojih ciljih pa pove: »Na področju mode si želim delati kot model za modne piste in pa tudi model za showroome. V bistvu pa mi je na prvem mestu moj partner Tomaž in moja družina.«

    Fotogalerija