https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Tropovcih prevzeli novo gasilsko vozilo

Tropovci, 09.06.2013 ob 10:45  

Ob 80-letnici delovanja prostovoljnega gasilskega društva Tropovci so namenu predali novo gasilsko vozilo.


Na prireditvi ob 80-letnici delovanja PGD Tropovci so osvetlili pomen prostovoljnega gasilstva za ožjo in širšo skupnost. Gasilci opravljajo eno izmed najbolj humanih in plemenitih del. Gasilec je lahko vsak, ki je pogumen, zvest, odgovoren, sposoben, odločen, fizično in psihično zdrav človek, ki za svoje delo ne pričakuje plačila ali zahvale.

Ob tej slovesnosti je bil zadovoljen predsednik PGD Tropovci: »Osemdeset let delovanja gasilskega društva ni kratka doba, zato je danes velik dan za Tropovce.« Po kulturnem programu, v katerem so s pesmijo nastopili Prekmurci, je sledila podelitev priznanj najbolj zaslužnim gasilcem in društvom. Vrhunec prireditve je bila slovesna predaja novega gasilskega vozila, ki ga je ob koncu tudi blagoslovil tamkajšnji župnik.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.