https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Modna zgodba: Dajen Radanović

18.6.2013  

V tokratni Modni zgodbi predstavljamo živahno, igrivo ter športno naravnano Dajen Radanović, ki se na trenutke rada spogleduje tudi z eleganco. Njena osebnost zanimivo sovpada z  oblačili trgovine Lea Extreme, kjer se njena igrivost ujame v živahnih barvah, eleganca v poslovnih kostimih, zabavni duh pa naravnost poleti v športno  dnevnih oblačilih. Vse našteto piše prav posebno – njeno modno zgodbo.

 

Veselje, ki ga poskuša prenesti na druge ter šport, ki oblikuje njen vsakdan

Prevzame te nasmeh in nenehno veselja, ki ga izžareva 23-letna Dajen Radanović, sicer študentka, ki bo čez čas diplomirana medicinska sestra, trenutno pa zaposena v Fortuna baru v Veržeju.

Zase pravi da je zmeraj dobre volje in jo skuša širiti tudi med ljudi, zato se rada pošali, pa čeprav na svoj račun. Le da so potem vsi dobre volje. Ni treba ugibati, da uživa v skupnem druženju s prijatelji, plesu, a najbolj od vsega jo prevzame šport vseh vrst, kateremu posveča kar precej časa.

Živahne barve in eleganca

Dajen ne prisega preveč na modne zapovedi, ampak vsakodnevno oblikuje svoj stil, kakor ji ugaja. V njeni omari je najti cel kup oblačil namenjenih običajnemu dnevu in njenim športnim aktivnostim. Naravnost obožuje žive barve, ki jih kombinira poljubno in sproščeno in tako pospremijo njeno veselo naravo, kamorkoli se odpravi. Njena najljubša barva – živo rumena.

Zvečer pride na dan njen smisel za eleganco in estetiko, takrat izbira bolj umirjene barve, a vse to je še vedno ona.

Boutique Lea  Extreme   -  sproščena in elegantna oblačila se zanimivo združijo z osebnostjo Dajen

Boutique Lea Extreme sicer vključuje v svojem pestrem asortimanu predvsem ženska, otroška in moška oblačila ter modne dodatke,  ponujajo pa tudi  vse za vaš dom in prosti čas ter delovna oblačila.

Največ oblačil je namenjenih prostemu času, športnim in brezskrbnim aktivnostim skozi dan in prav v teh oblačilih je Dajen posebej zaživela – na dan so prišli njena  živahnost, barvitost in tudi smisel za humor.

Trgovino Botique Lea Extreme lahko obiščete na Obrtni ulici 39, v Murski Soboti.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.06.2013 ob 14:08 Del R gost

      Znate, kak pravijo vse lepo enkrat mine. Tak je tudi z besedo, ki izhaja iz tega korena. Plus toga, pa so tuj ene stvari, kerih se ne da kupiti in ti pridejo prav čez vse zivljenje. Tak naj pri ton ostane, ka nede kakšnih zamer.

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. gost
      18.06.2013 ob 14:17 gost lim gost

      Nika posebnoga, po cesti odi dosta lepših.

      18 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!
    5. gost
      18.06.2013 ob 15:07 volk gost

      Osebno je ne poznam,mi je pa zelo všeč,še posebno njen nasmeh.

      18 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. Za komentiranje se morate prijaviti!
    7. gost
      18.06.2013 ob 15:42 Niki gost

      Ja z kg šminke kot jo ma ona na sebi je skoraj vsaka lepa!!

      20 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. Za komentiranje se morate prijaviti!
    9. Chevapcic
      19.06.2013 ob 10:29 Chevapcic

      .. bingo primerka: http://tinyurl.com/mhqmuvc http://tinyurl.com/mok96d2

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.