https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Soboški kickboxerji uspešni tudi v Bosni in Hercegovini

17.6.2013  

V soboto, 15. 6. 2013 je bilo v Tešanju (BIH) mednarodno tekmovanje v kickboxingu, imenovano »BALKAN OPEN KICKBOXING CUP 2013«, ki se ga je udeležilo 480 tekmovalk in tekmovalcev iz 81-ih klubov ter 11-ih držav vseh starostnih kategorij ter disciplinah: point fighting, light contact, kick light, full contact, low kick in K1 style.


Power kick Murska Sobota so zelo uspešno zastopali štirje tekmovalci v disciplini light contact, saj so osvojili kar pet medalj. Maja Črešnjovnjak je med starejšimi kadetinjami dosegla 1. mesto do 60 kg (v polfinalu je premagala domačinko Dzeljano Piro in v finalu bila boljša od Nirmane Brkič iz Jelaha). Maja je tekmovala še v kategoriji do 55 kg in dosegla 3. mesto (v kvalifikacijah je premagala Aljo Škrijelj iz Črne gore, ter klonila v polfinalu proti Lejli Avdič iz Ključa).

Milan Korotaj je med veterani do 74 kg dosegel 1. mesto. Giuseppe Caruso je v kategoriji člani do 79 kg osvojil 3. mesto (v polfinalu je izgubil proti Emrahu Kazazu iz Bihača). Giuseppe je kljub poškodbi zasedel še eno 3. mesto do 84 kg (v polfinalu ga je s tesnim rezultatom 2:1 premagal poznejši zmagovalec te kategorije Haris Ruznić iz Cazina). Patrik Horvat je med člani do 74 kg zasedel 5.-8. mesto (v kvalifikacijah ga je premagal Slovenec Denis Drapič iz Šentjurja).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.06.2013 ob 17:28 thompson gost

      Pipo legendo

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.06.2013 ob 23:32 nina gost

      uhh iskrene čestitke maja :D

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.