https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Prihaja festival Soboško poletje

Murska Sobota, 26.06.2013 ob 13:58  

Soboški dnevi so se, po besedah župana Štihca, končali uspešno. V petek, 28. junija pa se v Murski Soboti kulturni program nadaljuje s prireditvijo Soboško poletje 2013, ki jo že sedmič zapored prirejata Mestna občina Murska Sobota in Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota. Prireditev bo trajala vse do 31. avgusta 2013.


Prireditve bodo potekale na treh lokacijah: večji del na Trgu kulture, na grajskem dvorišču in v Gledališču Park. Uro pred večernimi petkovimi koncerti se bodo občinstvu predstavile domače glasbene skupine, prva se bo predstavila Julie and the Diamonds (celoten seznam teh skupin še ni znan, prijave pa so še možne, in sicer pri gospodu Alešu Zorcu iz Pomaranča bara). Koncerti se bodo v juniju in juliju pričenjali ob 21. uri, v avgustu pa ob 20. uri. Program za otroke se bo pričenjal ob 10. uri.

Vstop prost

Vstop na vse prireditve je tudi letos prost. Celotni stroški prireditve znašajo 26.000€, od tega gre 15.400€ za plačilo nastopajočih, ostalo pa so stroški tiska, distribucije programske zloženke (prejela jo bodo vsa gospodinjstva), stroški SAZAS-a, najem odra, ozvočenja, nočitve in pogostitve nastopajočih, itd.

Več kot 150 nastopajočih iz šestih držav

Program (ogledate si ga lahko v priponki) je predstavila mag. Brigita Perhavec, direktorica Zavoda za kulturo, turizem in šport, ki ga je tudi letos izbrala. Na letošnjem festivalu bo zaigralo, zapelo in zaplesalo preko 150 nastopajočih iz Slovenije, Argentine, Hrvaške, Kube, Srbije in Slovaške. Obiskovalci bodo lahko prisluhnili ritmom swinga, salse, tanga, klezmerja in druge etno glasbe.

V primeru dežja bodo prireditve izvedene v Gledališču Park oz. grajski dvorani (v tem primeru bo obvestilo na spletni strani Zavoda za kulturo, turizem in šport Murska Sobota www.zkts-ms.si).

Fotogalerija

Komentarji

  1. gost
    26.06.2013 ob 15:01 kuki gost

    Julie and the diamonds? katastrofa.

    1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
    26.06.2013 ob 15:49 gledalec gost

    Za malo denarja dosti muzike. Hvala bogu, da se nam predstavijo tudi začetniki in da se jim da možnost nastopiti pred domačim občinstvom. Glavno je, da se nekaj dogaja. Bravo.

    4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.