https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

SOBOŠKO POLETJE 2013 - BREZ MEJA

Kdaj: Petek, 19.07.2013 ob 18:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park

gledališko–plesna predstava mladih iz Ingolstadta (Nemčija), Opole (Poljska) in M. Sobote

Po lanskoletnem uspešnem mladinskem projektu »Divja rast«, pri katerem je sodelovalo osem dijakov iz srednjih šol iz naše občine, je Mestna občina Murska Sobota tudi letos prejela vabilo našega pobratenega mesta Ingolstadt za sodelovanje v tokratnem mednarodnem gledališkem projektu. Letošnji projekt, v katerem sodeluje deset dijakov iz srednjih šol v Mestni občini Murska Sobota, ima naslov »Brez meja«. Predstava, v kateri bodo naši dijaki nastopili kot del gledališkega ansambla skupaj s 70 mladimi iz ingolstadtskih šol ter 10 vrstniki iz poljskega mesta Opole, temelji predvsem na gibanju, ritmu in plesu. V projektu sodelujejo mladi iz različnih socialnih okolij, različnih narodov in kultur, iz različnih šol ter mladi s posebnimi potrebami. Celoten projekt je zasnovan na integraciji in razvoju kreativnih in socialnih kompetenc.

Brezplačne vstopnice so na voljo v TIC-u Murska Sobota (v objektu knjižnice), vsak delavnik med 10. in 16. uro in ob sobotah med 9. in 12. uro.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.