https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V avtomobilski nesreči v Bakovcih lažje poškodovane tri ženske

01.07.2013 ob 7:10  

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali dve prometni, dve kaznivi dejanji, pet kršitev javnega reda in miru in dva primera povoženja divjadi.

 

V obravnavanih prometnih nesrečah je v eni nastala le materialna škoda v prometni nesreči v Bakovcih pa so se v trčenju dveh osebnih avtomobilov obe voznici in sopotnica lahko telesno poškodovale. Materialne škode je za 6000 EVR.

S področja kriminalitete obravnavana tatvina kolesa v Beltincih. Kolo je bilo najdeno in vrnjeno oškodovanki. V Moravskih Toplicah pa je bila obravnavana tatvina denarnice in mobilnega telefona iz parkiranega osebnega avtomobila.

Ob tem bi ponovno vse opozorili, da primerno zavarujete svoje premoženje in vrednejših predmetov ne puščate v vozilih na vidnim mestih.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na celotnem območju PU Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.